Ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες και όρεξη από τους ίδιους τους συντελεστές. Αλλά η πορεία δεν ήταν η προσδοκώμενη. Ο λόγος για την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στον Alpha, «Τι λέει;» η οποία σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αλλά και δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, ολοκληρώνει τον κύκλο της, σήμερα κιόλας.

Η συγκεκριμένη εκπομπή δεν κατάφερε να πετύχει καλά νούμερα τηλεθέασης. Και η αλήθεια είναι πως έγιναν αρκετές διορθωτικές προσπάθειες (είχαν αλλάξει ακόμη και αρχισυντάκτη, φέρνοντας τον Κώστα Τσουρό) αλλά καμία από αυτές δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό τα νούμερα που έκανε η εκπομπή ήταν απογοητευτικά και απαγορευτικά για τον Alpha, του οποίου τα ποσοστά τηλεθέασης κινούνται σε υψηλό επίπεδο. Και το «Τι λέει;» της Ελένης Τσολάκη κινούνταν τις τελευταίες εβδομάδες σε μονοψήφια νούμερα.

Έτσι, η απόφαση για το «κόψιμο» έμοιαζε μονόδρομος. Και σήμερα – εκτός απροόπτου – η παρουσιάστρια και η παρέα της, Γρηγόρης Γκουντάρας, Δημήτρης Μακαλιάς και Τζένη Μελιτά θα καλησπερίσουν το τηλεοπτικό κοινό για τελευταία φορά.

Η Ελένη Τσολάκη το βράδυ της Πέμπτης, ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία της την οποία συνόδευσε με ένα μήνυμα που θα μπορούσε να είχε πολλούς αποδέκτες.

«Τίποτα δεν μπορεί να σου στερήσει το χαμόγελο, αν είναι πραγματικά αληθινό!!Αν είναι αυτό που βγαίνει μέσα από τη ψυχή σου…αυτή η αλήθεια θα σε κάνει πάντα διαφορετικό κ ας μη μπορούν να το καταλάβουν όλοι», έγραψε χαρακτηριστικά