«Σφάχτηκαν» για τον Χαράλαμπο οι κριτές του MasterChef 3, καθώς όχι μόνο του έδωσαν και οι τρεις ποδιά, διεκδικώντας τον ο καθένας για την ομάδα του, αλλά ο Σωτήρης Κοντιζάς του έδωσε δύο ποδιές, για να δείξει πόσο πολύ πιστεύει σε εκείνον.

Αυτές οι δύο ποδιές, πάντως, δημιούργησαν την εντύπωση, όταν τις κρατούσε ο κριτής στα χέρια του, πως θα περνούσαν στο σπίτι του MasterChef και οι δύο διαγωνιζόμενοι, ο Χαράλαμπος και ο David. Ωστόσο τελικά ο Σωτήρης Κοντιζάς τις έδωσε και τις δύο στον Χαράλαμπο, κάνοντας τον David να πιστεύει μέχρι το παρά πέντε πως θα φύγει από το παιχνίδι μαγειρικής. Άλλη μία ανατροπή τον περίμενε όμως λίγα λεπτά μετά.

Ο Χαράλαμπος, που είχε κερδίσει τις εντυπώσεις από την πρώτη του εμφάνιση στο MasterChef 3, εξασφαλίζοντας μία θέση στα bootcamp, ήταν ο μόνος που αγνόησε το βασικό υλικό, το ψαρονέφρι, κι έφτιαξε ένα πιάτο χωρίς πρωτεΐνη αλλά με τα υπόλοιπα υλικά του. Και τελικά φαίνεται πως το ρίσκο όχι απλά του βγήκε σε καλό αλλά τον έκανε περιζήτητο ανάμεσα στους τρεις κριτές.

«Τόσο πολύ πιστεύω» του είπε ο Κοντιζάς αφήνοντας δίπλα στο πιάτο του όχι μία αλλά δύο ποδιές με τα αρχικά του. «Αυτές άφησέ τες, είναι για τους άλλους» συνέχισε, δείχνοντας τις ποδιές του Πάνου Ιωαννίδη και του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Και την ώρα που όλα έδειχναν να έχουν κριθεί, με τον Χαράλαμπο να παίρνει τον δρόμο για το σπίτι του MasterChef και τον David τον δρόμο για το σπίτι του, έγινε ακόμα μία ανατροπή. Ο Πάνος Ιωαννίδης φώναξε τον David να γυρίσει πίσω.

«Το πιάτο σου ήταν νόστιμο. Σίγουρα υπήρχε η αστοχία με το βράσιμο του ζυμαρικού, αλλά για τους άλλους. Εγώ τα τρώω κι έτσι. Εκεί υπάρχει μία ποδιά με το όνομά μου, μπορείς να την πάρεις» του είπε, και του άνοιξε διάπλατα την πόρτα του σπιτιού του MasterChef, όχι στο παρά πέντε, αλλά μάλλον στο και πέντε…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.