Έναν πολύ ενδιαφέροντα ήρωα θα υποδυθεί, ήδη, από τα πρώτα επεισόδια των «Βασιλιάδων» φέτος ο Παναγιώτης Πετράκης.

Πρόκειται για τον Στέφανο, ένα νεαρό άνδρα που θα καταφέρει να…τουμπάρει τον καλόψυχο Μάρκο με την πικρή ιστορία που του έχει πουλήσει και θα τον πάρει στην εταιρεία για δεξί χέρι του, στο… ρόλο που κρατούσε ως τότε η Χριστίνα.

Κι ενώ αυτός θα του το παίξει αγαθός και ευγνώμων,π ίσω από την πλάτη του θα τρίβει τα χέρια του που κατάφερε να τον τουμπάρει και να…τρυπώσει στην εταιρεία για να δώσει …σάρκα και οστά στα βρώμικα σχέδιά του! Μάλιστα θα τον δούμε να πίνει πολύ σε ένα μπαρ και να μιλά για την…πλεκτάνη του!

Το ένα ποτό μετά το άλλο θα… χτυπήσει ο Στέφανος με το που θα μάθει απ’το Μάρκο ότι προσλαμβάνεται στην εταιρεία και δη σε διοικητική θέση που θα του αποφέρει πολλά λεφτά και θα του δώσει τον χώρο για να του…σκάψει τον λάκκο!

Με τον μπάρμαν που θα τον δούμε στα πρώτα καινούργια επεισόδια, θα αναφερθεί σε όλα τα τρελά ψέματα με τα οποία φλόμωσε τον Βασιλιά για να τον πάρει στο πλευρό του…Ένα απ’ αυτά;

Ότι έχει… ανήλικη αδελφή, ενώ αυτή είναι μεγάλη και έχει και …παιδί! Κι ακόμα ότι έχει άρρωστο, κατάκοιτο πατέρα που… αργοσβήνει, ενώ αυτός όπως και η μητέρα του έχουν πεθάνει από καιρό… Μεγάλο «έγκλημα» ο Στέφανος γλεντάει την τόση επιτυχία του, για να βρεθεί την επόμενη μέρα στην εταιρεία και να αρχίσει να πλέκει τον ιστό που θα πνίξει τον Μάρκο.

Πηγή: tv zapping