«Παλιά είχαμε πει κάτι με τον Σεφερλή, είχαμε μαλώσει πρόπερσι»

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου παίρνει θέση για το θέμα των ημερών


MEDIA
18:56
02/12/2018
«Παλιά είχαμε πει κάτι με τον Σεφερλή, είχαμε μαλώσει πρόπερσι»
3
loading

Στο θέμα των ημερών, όπως έχει εξελιχθεί, αναφέρθηκε ο ηθοποιός Γιάννης Μποσταντζόγλου, μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη και την εκπομπή «Ooh La La!», αποκαλύπτοντας ότι έχει τσακωθεί με τον Μάρκο Σεφερλή.

«Ήδη έχω ψιλονευριάσει, και αυτός μαζί μου, γιατί παλιά είχαμε πει κάτι. Είχαμε μαλώσει πέρσι, πρόπερσι. Μη με βασανίζεις, άμα αρχίσω και λέω θα βγω αύριο και θα λέει ο Σεφερλής κάτι και θα του ξαναπώ και θα μου ξαναπεί… Άστο να πάει στο δια…ο!», ανέφερε ο ηθοποιός, ο οποίος ωστόσο σχετικά με το αν μόνο συγκεκριμένοι ηθοποιοί μπορούν να παίξουν στο θέατρο «Παλλάς» σχολίασε:

«Όχι βέβαια, όλοι μπορούν να πάνε. Αλλά το κουρμπέτι το δικό μας είναι παράξενο και οι παραγωγοί είναι οι περισσότεροι σκ…δες. Και ηθοποιοί υπάρχουν πολλοί σκ…δες. Υπάρχει πολλή σαβούρα μέσα στο χώρο μας, και στους παραγωγούς, και στους ηθοποιούς, και παντού. Δε γίνονται σωστά πράγματα και δε γίνονται σωστές συνεννοήσεις. Ο ηθοποιός δικαιώνεται πάνω στη σκηνή, λέω. Ή κάνεις ή δεν κάνεις. Εγώ κανείς δεν ξέρει αν κάνω ή δεν κάνω, μπορεί να πάνω να μεγαλουργήσω και μπορεί να φάω ντομάτες. Αλλά δεν θα είχα το δικαίωμα να πάω;».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Disa

  Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι καλός στα παιδιά!!!!!! όταν κάνει την [...]!!!!!

 2. avatar Φευγάτος ?

  Μπορεί να μην είναι ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ, Η ΚΑΤΡΑΚΗΣ Η ΜΙΡΑΤ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΊΑ. ((ΠΡΟΠΑΝΤΌΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ)) ΟΠΩΣ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ. ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΊΔΑΚΤΟΣ.

  1. avatar lne

   Κάτι σαν τον Τσίπρα ένα πράγμα...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει