Να δοκιμάσει την τύχη της στο Greece’s Next Top Model θέλησε η Εύη Ιωαννίδου που τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο περσινό Nomads. Δεν είχε την ευκαιρία να μείνει πολύ, καθώς είχε αποχωρήσει πρώτη. Τη μέρα της αποχώρησής της, μάλιστα, είχε σοκάρει τους πάντες, όταν κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος λιποθύμησε από την εξάντληση.

H Εύη Ιωαννίδου με καταγωγή από τη Βέροια  έχει σπουδάσει «Αισθητική-Κοσμετολογία» και ταυτόχρονα με τις σπουδές της ασχολήθηκε με το modeling. Μαζί με την οικογένεια της διατηρούν επιχείρηση café ενώ κατοικεί στη Θεσσαλονίκη.

Η Εύη, λοιπόν, βρέθηκε χθες απέναντι από τους κριτές του Greece’s Next Top Model. Οι Βίκυ Καγιά και Άγγελος Μπράτης έδωσαν δύο “ναι”, ο Δημήτρης Σκουλός είπε “όχι”, ωστόσο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την πέρασε με την ψήφο της στο bootcamp.

«Θέλω να φτάσω τόσο ψηλά, όσο αντέξω. Γι’ αυτό έρχομαι, για να πάω στον τελικό κατευθείαν. Είναι κάτι που αγαπώ» είπε μπροστά στους κριτές η Εύη η οποία τόνισε ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τα καταφέρει.

«Θα σου πω τα καλά και τα κακά» είπε ο Δημήτρης Σκουλός ο οποίος τόνισε: «Οι ώμοι σου είναι πολύ γυμνασμένοι και αυτό είναι κακό. Και θα ήθελα να σε δω πιο ‘στεγνή’».