Αύριο η Ελεονώρα Μελέτη και η εκπομπή της «Μεσημεριανή Μελέτη» θα αποχαιρετήσουν το τηλεοπτικό κοινό, ρίχνοντας αυλαία για τη φετινή σεζόν.

Φέτος η Ελεονώρα και η τηλεοπτική της παρέα κατάφεραν να κερδίσουν μεγάλη μερίδα του κοινού, σημειώνοντας καθημερινά υψηλά νούμερα, έχοντας απέναντι τους τηλεοπτικά «μεγαθήρια», όπως τον Γιώργο Παπαδάκης.

Αυτά όμως συνέβαινε μέχρι πριν από λίγους μήνες, όταν η διοίκηση του καναλιού αποφάσισε η εκπομπή να αλλάξει ζώνη μετάδοσης και να μεταφερθεί στο μεσημέρι, αντικαθιστώντας το «Made in Star», το οποίο διεκόπη λόγω των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης που συγκέντρωνε.

Έτσι η «Πρωινή Μελέτη» έγινε «Μεσημεριανή Μελέτη» και βρέθηκε απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη.

Εκτός από την αλλαγή του ονόματος και της ώρας, όλη η υπόλοιπη εκπομπή διατήρησε το ίδιο προφίλ, που είχε στην πρωινή ζώνη.

Όμως τα πράγματα άλλαξαν, μιας και η Ελένη Μενεγάκη χωρίς να κάνει τα τεράστια νούμερα που σημείωνε στο παρελθόν, κατάφερνε να ξεπερνάει καθημερινά την εκπομπή του Star, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων.

Έτσι με το τέλος της φετινής εκπομπής, όλη η ομάδα της «Μεσημεριανής Μελέτης» θα ανασυνταχθεί και θα καθίσει στο τραπέζι των συσκέψεων, προκειμένου να πέσουν νέες ιδέες στο τραπέζι και είναι σίγουρο πως θα δούμε αλλαγή τόσο στη δομή των θεμάτων, όσο και στην ροή της εκπομπής, την επομένη χρονιά.

Πηγή: www.entertv.gr