«Στην πράξη.gr» η Σύλβια Κλιμάκη παρουσιάζει ανθρώπους που παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν βρίσκουν τρόπους να συνεχίζουν, την Κυριακή 3 Ιουνίου στις 3.00 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ένα διήμερο event καλλιτεχνών, και όχι μόνο, λαμβάνει χώρα κάθε μήνα στην Αθήνα σαν μια «νόμιμη» αγορά σε εξέλιξη.

Η Άλισον Δαμιανού, εμπνεύστρια του Meet Market, αναζητά στην πόλη μας τη δημιουργία, την πρωτοτυπία και την ποιότητα, μέσα σε ένα χώρο με νέους ανθρώπους και εναλλακτική μουσική.

Ο καθηγητής πολιτισμού και επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Βασίλης Καραποστόλης, μιλάει στη Σύλβια Κλιμάκη για τους ανθρώπους, τον πολιτισμό και την Ελλάδα του σήμερα, καθώς και για το νέο του βιβλίο με τίτλο « Η εποχή της όρεξης».

Η Sadrine Roussos Werner πιστεύει πως ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο και μιλάει με πάθος για το Global Kiter Foundation, έχοντας αναλάβει την ανάπτυξη της εκπαίδευσης σε ομαδική δράση, για διάφορες ηλικιακές και κοινωνικές ομάδες.

Το μυστικό της επιτυχίας του Δημήτρη Οικονόμου, ιδιοκτήτη του ALICE TRAVEL, είναι η αισιοδοξία και η αγάπη για τη δουλειά του. Δεσμεύεται για την ποιότητα των ταξιδιωτικών του υπηρεσιών και δηλώνει πως ο τουρισμός είναι η βαριά μας βιομηχανία.