Το «Μες την καλή χαρά» είναι μια εκπομπή που έχει αγαπήσει η Ναταλία Γερμανού και είναι χρόνια στο «τιμόνι» της. Αν όλα πάνε καλά και πάρει το «πράσινο φως» για να συνεχίσει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν, θα είναι η πέμπτη χρονιά που θα την παρουσιάσει.

Η Ναταλία, σύμφωνα με πληροφορίες, παραμένει στο κανάλι της Κάντζας καθώς ήδη έχει κάνει το πρώτο ραντεβού με το νομικό σύμβουλο του Alpha και πολύ στενό συνεργάτη επί χρόνια του Δημήτρη Κοντομηνά, κύριο Αλβέρτη.

Στη συνάντηση αυτή, όλα έδειξαν πως το κανάλι την θέλει στο δυναμικό του, την πιστεύει και την έχει συμπεριλάβει στον προγραμματισμό του για τη νέα σεζόν.

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο, αλλά όλα θα τελειώσουν σε μια εβδομάδα από τώρα, καθώς η παρουσιάστρια έχει πάλι ραντεβού για να ληφθεί η οριστική απόφαση, καθώς και τα νέα οικονομικά δεδομένα που προκύπτουν από τις τωρινές εξελίξεις σε mediaka ζητήματα, που οι εμπορικοί διευθυντές των καναλιών ζορίζονται για να φέρουν έσοδα.

Οι αλλαγές θα είναι πολλές στην εκπομπή, τόσο σε πρόσωπα όσο και σε στήλες, αφού έτσι κι αλλιώς η ανανέωση ήταν κάτι που το επιθυμούσαν και οι δυο πλευρές.

Πηγή: www.entertv.gr