Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο σίριαλ του Mega «Κλινική περίπτωση» καθώς ένα νέο δίλημμα τίθεται για τον Μάρκο.

Θα φύγει πίσω στη Νέα Υόρκη αφού πλέον κατάφερε με τη βοήθεια του ψυχολόγου να ξεπεράσει το πρόβλημά του με το αίμα ή θα μείνει στη Ληδία και στην αγαπημένη του Αντριάννα;

Την Παρασκευή 20 Απριλίου έρχεται το επεισόδιο όπου Μάρκος και Αντριάννα θα πάψουν τα … κρατήματα κι αφού αλλάξουν ένα θερμό φιλί θα πέσουν στο κρεβάτι!

Μία εβδομάδα μετά θα δούμε το ζευγάρι να ξυπνάει μαζί μετά από μια παθιασμένη νύχτα και στη συνέχεια να πέφτει ξανά και ξανά στο κρεβάτι! Τη μία φορά δεν θα είναι …θρίαμβος αλλά η επόμενη θα είναι …Βεζούβιος!

Μετά όμως θα … σκάσει το μέγα δίλημμα!

Η χαρά θα … θαμπώσει από μια σκέψη που θα’ ρθει στο μυαλό της όμορφης διευθύντριας του σχολείου. Τώρα που ο Μάρκος είναι πια απαλλαγμένος από τη φοβία του και μπορεί να γυρίσει στα μεγαλεία που ζούσε στην Αμερική μήπως φύγει και μ’ αφήσει πίσω;
\
Στον επόμενο τόνο θα του εκφράσει την ανησυχία της, εκείνος θα υπεκφύγει λέγοντας πως ήταν μόνο μια επέμβαση και τίποτα παραπάνω αλλά η Αντριάνα δεν θα το βάλει κάτω και θα επιμένει.

Θα φύγεις μακριά μου ή όχι, θα του πει κι εκείνος θα την γεμίσει μ’ ευτυχία και χαρά λέγοντάς της ότι στην Αμερική ήταν ένας πολύ σημαντικός γιατρός αλλά τίποτα παραπάνω, ενώ μαζί της βρήκε το νόημα της ζωής. «Έσωζα ζωές αλλά δεν είχα ζωή! Και θέλω να ζήσω μαζί σου για πάντα… Για πάντα».