Στην τελική ευθεία για το «Dancing With the Stars», μιας και η πρεμιέρα σαν ψέμα ορίστηκε στην 1η Απριλίου. Οι συντελεστές του σόου είναι σε εγρήγορση, καθώς καλούνται να λάβουν τις τελικές αποφάσεις αρχικά για τους συμμετέχοντες…

Η κριτική επιτροπή φαίνεται να έχει οριστικοποιηθεί, με την προσθήκη της Κάτιας Δανδουλάκη.

Όλα δείχνουν πως και ο Γιάννης Λάτσιος θα ξανακάτσει στην καρέκλα του κριτή, χωρίς ακόμη να έχει υπάρξει κάποια ανανέωση συμβολαίου από πλευράς καναλιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα άτομα που η παραγωγή έχει οριστικοποιήσει και συμφωνήσει, ανακοινώνοντας και στους ίδιους πως θα χορέψουν τελικά, γιατί μέχρι τώρα όλοι περίμεναν είναι: η Δούκισσα Νομικού, η Έλενα Παπαβασιλείου, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Μαριάντα Πιερίδη και η Βάνα Μπάρμπα.

Θα κάνουν πρόβα και το κανάλι και οι άνθρωποί του θα αποφασίσουν αν θα χορέψουν η Όλγα Φαρμάκη και η Φαίη Ξυλά.

Το κανάλι φαίνεται μέχρι στιγμής να απέρριψε την ιδέα του να βρεθούν στο ίδιο σόου ο Μάρκος Σεφερλής, η Άντζελα Δημητρίου, η Σίσσυ Φειδά και ο Στέλιος Διονυσίου.

Για τον Σπύρο Σούλη, μάλλον αποφάσισαν από κοινού να μην συμμετάσχει και να δώσει έμφαση στα σπίτια που φτιάχνει από το μηδέν.

Στη θέση της Μαίρης Συνατσάκη για τα παρασκήνια, οι ιθύνοντες του σταθμού έκαναν πρόταση στο Μυθριδάτη!

Η δε Ζέτα Μακρυπούλια δεν έχει υπογράψει ακόμα. Της ζητούν δύο φορές μείωση από τις προηγούμενες παρουσιάσεις της και δεν έχει πει το ναι.

Πηγή: www.entertv.gr