Σε σύσκεψη που θα γίνει την Δευτέρα στον ΑΝΤ1, θα καθοριστούν τα πλάνα του καναλιού γύρω απ’ την κάλυψη των ρεβάνς Ολυμπιακού-Ρούμπιν και ΠΑΟΚ-Ουντινέζε, οι οποίες θα διεξαχθούν στο πλαίσιο των «32» του Europa League την ερχόμενη Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου. 

Αυτή την φορά, ο αγώνας του Ολυμπιακού θα γίνει σε prime time (22.05) και με δεδομένο ότι το ενδιαφέρον έχει εκτιναχθεί στα ύψη, το κανάλι του Αμαρουσίου θα το εκμεταλλευτεί στο έπακρο.

Το βάρος θα δοθεί στην pre game εκπομπή που, ούτως η άλλως, δεν θα είναι μεγάλης διάρκειας, αλλά κυρίως στο Europa League live, το οποίο θα βγει τα μεσάνυχτα. Στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο του ΑΝΤ1 στο Καραϊσκάκης αναμένεται να περάσουν καλεσμένοι που δεν θα ανήκουν μόνο στον στενό χώρο του ποδοσφαίρου.

Αυτό, πάντως, στο οποίο ελπίζουν στον ΑΝΤ1 είναι ένα θετικό αποτέλεσμα και του ΠΑΟΚ στην Ιταλία, κόντρα στην Ουντινέζε, ώστε το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης να αποτελέσει ένα 4ωρο, στην διάρκεια του οποίου το κανάλι θα μαζέψει τηλεθέαση και διαφημιστικά έσοδα. Ακόμα περισσότερο στον ΑΝΤ1 «κάνουν όρεξη» για συνέχιση της πορείας, τουλάχιστον της μίας απ’ τις ελληνικές ομάδες.