Η σειρά «Κουκλες» θα είναι κωμική και θα εστιάζει στις ανθρώπινες σχέσεις, στην οικογένεια και τη φιλία. Οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν τη ζωή της κάθε ηρωίδας ξεχωριστά. Είναι σύγχρονες, μοντέρνες και έχουν κοινό παρονομαστή την ηλικία. Διανύουν την τέταρτη δεκαετία της ζωής τους και ξαφνικά, πρόσωπα και καταστάσεις που θεωρούσαν δεδομένα, αλλάζουν.

Η Λίνα Σακκά, θα υποδυθεί την τριαντάρα γυναίκας που ζει την τέλεια οικογενειακή ζωή, μεγαλώνοντας παιδιά. Είναι πρότυπο συζύγου και μητέρας. Όμως μια μέρα θα ανακαλύψει ότι όλα ήταν αλλιώς..
Η Ράνια Σχίζα,θα υποδυθεί τη μεγαλοαστή, που είναι μητέρα, δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, κι ενώ μπορεί να φαίνεται ότι έχει λυμένα τα προβλήματά της, ανακαλύπτει πως δεν είναι έτσι.

Η Δήμητρα Ματσούκα θα υποδυθεί μια ανερχόμενη τηλεοπτική δημοσιογράφο, η οποία έχει βάλει την καριέρα της πάνω από την προσωπική της ζωή. Για αυτό τον λόγο στη ζωή της έχει κάνει μόνο εφήμερες και επιπόλαιες σχέσεις.

Η Μαρία Ζορμπά θα υποδυθεί τη σαραντάρα που είναι παντρεμένη με παιδιά και ζει στην επαρχία. Θα πάθει κατάθλιψη και θα αφήσει την οικογένεια και το σπίτι της και θα αναζητήσει τον εαυτό της στην Αθήνα.
Συνδετικός κρίκος των τεσσάρων γυναικών είναι ο ψυχολόγος τον οποίο επισκέπτονται.

Πηγή: tvnea.blogspot.com