Η Χριστίνα Παππά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Μαριάννα Καλλέργη, η Ιωάννα Πηλιχού, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Γιώργος Χειμωνέτος άφησαν στην άκρη τα παγοπέδιλά τους και ήρθαν αντιμέτωποι με τις… φοβίες τους.

Το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκαν στα studio Κάππα για να πάρουν μέρος στις δοκιμασίες του «Black out». Μπορεί στην αρχή να ήταν διστακτικοί, αφού ο καθένας έχει τις δικές του φοβίες, αλλά στο τέλος δέχτηκαν και πήγαν να το διασκεδάσουν.

Η Χριστίνα Παππά αν και στην αρχή δεν ήθελε να πάρει μέρος, τελικά δέχτηκε και μάλιστα βρέθηκε εκεί πρώτη. «Όταν μου το πρότειναν, είπα αμέσως όχι. Φοβάμαι το σκοτάδι, είμαι κλειστοφοβική. Είπα το ναι όταν μου είπαν ότι θα είμαι με τα παιδιά του “DOI”, αλλά επισήμανα ότι δεν θέλω κατσαρίδες και φίδια» αποκάλυψε στο down town.

Η Μαριάννα Καλλέργη ήταν χαρούμενη γι’ αυτή την συμμετοχή της και αποκάλυψε ότι φοβάται τα ποδαράκια των κατσαρίδων. Η Ιωάννα Πηλιχού προειδοποίησε ότι θα ουρλιάζει καθ’ όλη την διάρκεια του γυρίσματος αφού φοβάται κάθε ζωντανό οργανισμό που δεν είναι οικιακής χρήσης.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μπορεί να τα πηγαίνει καλά στον πάγο, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και με τα ζωύφια. Γι’ αυτό τον λόγο ενημέρωσε την παραγωγή ότι το εορταστικό επεισόδιο των Χριστουγέννων θα είναι γεμάτο… μπιπ. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν δεχτεί την πρόταση της παραγωγής ενημέρωσε ότι δεν θέλει κατσαρίδες γιατί θα λιποθυμήσει.

Τέλος, ο άντρας της παρέας μπορεί να μην φοβάται τα ζωύφια αφού έχει μεγαλώσει σε χωριό, αλλά σιχαίνεται τις δοκιμασίες που πρέπει να χρησιμοποιήσει την γλώσσα του.