Ο Γιώργος Καπουτζίδης θα είναι ο οικοδεσπότης του τραγουδιστικού talent show «Just the two of us». Η πρόταση που έγινε στον ηθοποιό από το Mega τον ενθουσίασε από την αρχή, επειδή ο ρόλος του δεν θα είναι απλώς διαχειριστικός. Θα έχει ενεργή συμμετοχή στο παιχνίδι, όπως αναφέρει άνθρωπος της παραγωγής.

Το talent show προβλέπει το διαγωνιστικό μέρος, σύμφωνα με το οποίο celebrities θα δοκιμάζουν να κάνουν ντουέτο με κάποιο γνωστό τραγουδιστή ή τραγουδίστρια και θα κρίνονται έπειτα από κριτική επιτροπή, που θα απαρτίζεται από ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας, δισκογραφιών, manager αλλά και τραγουδιστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την παρουσίαση του backstage, που θα λέγεται Green Room, έχει κληθεί η Δούκισα Νομικού. Το concept του show που έχει ξεκινήσει με επιτυχία το Φεβρουάριο του 2006 στο BBC, θα είναι σχεδόν ίδιο με το Dancing With the Stars. Στο τέλος του κάθε live τα δύο ζευγάρια με τη χαμηλότερη βαθμολογία θα διαγωνίζονται σε μια Sing Off δοκιμασία, όπου θα καλούνται να τραγουδήσουν ξανά το ντουέτο τους, και θα ψηφίζει το τηλεοπτικό κοινό.

Πηγή: Down Town