Δύο δυνατές ταινίες έρχονται τον Νοέμβριο στα Novacinema. To blockbuster «Deadpool», με τον Ράιαν Ρέινολντς, το οποίο θεωρήθηκε ως μία από τις καλύτερες ταινίες υπέρ-ηρώων που γυρίστηκαν ποτέ και θα προβληθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD και η κοινωνική ταινία «Το Δωμάτιο», η οποία ήταν υποψήφια για 4 Όσκαρ, και θα προβληθεί την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD.

 

Βασισμένη στον πιο αντισυμβατικό ήρωα της Marvel, η ταινία «Deadpool» αφηγείται την ιστορία ενός πρώην πράκτορα των Ειδικών Δυνάμεων ο οποίος δέχεται να υποβληθεί σε μία πειραματική θεραπεία, μέσω της οποίας μετατρέπεται αναπάντεχα σε ένα αδίστακτο μασκοφόρο εκδικητή με σκοτεινό χιούμορ. Deadpool_2 Στη συνέχεια στρέφεται εναντίον του άντρα που σχεδόν του κατέστρεψε τη ζωή. Τον πρωταγωνιστή Ράιαν Ρέινολντς πλαισιώνουν οι Μορένα Μπακάριν και ο Εντ Σκριν, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τιμ Μίλερ. Deadpool_4 «Το Δωμάτιο» είναι η ανεξάρτητη κοινωνική ταινία του σκηνοθέτη Λένι Εϊμπραχάμσον η οποία βασίστηκε στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Έμμα Ντόναχιου. Η ταινία ήταν υποψήφια για τα Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Καλύτερου Σεναρίου, ενώ η πρωταγωνίστρια Μπρι Λάρσον απέσπασε το Όσκαρ Ά Γυναικείου Ρόλου για τη συγκλονιστική ερμηνεία της, καθώς επίσης και άλλα βραβεία όπως: τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού σε Δράμα, το ΒAFTA Ά Γυναικείου Ρόλου, αλλά και το βραβείο SAG Ά Γυναικείου Ρόλου. todomatio2 Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από μία κοπέλα που υπήρξε εφτά χρόνια αιχμάλωτη σε ένα δωμάτιο με τον 5χρονο γιο της, ο οποίος  μετά την απόδραση τους έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με τον έξω κόσμο. todomatio3 Και οι δύο πρεμιέρες έρχονται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή τους, θα διατίθενται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να τις απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται! todomatio4 Deadpool_3 Novacinema. Ζήσε την εμπειρία! Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema

  • Ενημερωθείτε για το Τηλεοπτικό Πρόγραμμα: www.novaguide.gr/TVGuide
  • Τι δεν πρέπει να χάσετε: www.novaguide.gr/Afieromata
  • Δείτε τις Προτάσεις της τηλεόρασης: www.novaguide.gr/Protaseis
  • Κάνετε Follow τα Social Media της Nova σε www.nova.gr/Youtube και www.nova.gr/Facebook για να βλέπετε trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο από τις Α’ προβολές των #Novacinema HD.

Deadpool_1 todomatio1