Η νέα πολυαναμενόμενη σειρά της ΗΒΟ, «Divorce», αποτελεί τη θριαμβευτική επιστροφή της Sarah Jessica Parker, μετά από 12 χρόνια τηλεοπτικής απουσίας και έρχεται αποκλειστικά στα Novacinema, ταυτόχρονα με την Αμερική και με υπότιτλους. Divorce_2 Το «Divorce», το οποίο αποτελείται από 10 επεισόδια, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στις 05:00 ξημερώματα Δευτέρας, και σε Prime Time προβολή τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, στις 21:15, στο Novacinema4HD, το αναβαθμισμένο κανάλι της Nova με τις καλύτερες σειρές.

Δεδομένου ότι η νέα σειρά αναμένεται αγαπηθεί και να συζητηθεί πολύ τα Novacinema δίνουν τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης του πρώτου επεισοδίου μέσα από την ιστοσελίδα του Novaguide.gr. Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο από την Τρίτη 11 Οκτωβρίου στην ειδικά διαμορφωμένη ενότητα για τη σειρά «Divorce». Divorce_3 Η σειρά πραγματεύεται την ιστορία της Frances, μια γυναίκας που ξαφνικά αναθεωρεί τη ζωή της και τον γάμο της και ανακαλύπτει πως μια νέα αρχή είναι κάτι δυσκολότερο από ότι φανταζόταν. Στον ρόλο του συζύγου συναντάμε τον Thomas Haden Church, ο οποίος αιφνιδιάζεται όταν διαπιστώνει ότι η γυναίκα του επιθυμεί το τέλος του γάμου τους.  Το καστ συμπληρώνουν οι Molly Shannon, Talia Balsam και Tracy Letts. Divorce_5 Παρά το γεγονός ότι ένα διαζύγιο αποτελεί μία δυσάρεστη υπόθεση η σειρά έχει ένα πιο φωτεινό και αισιόδοξο τόνο, δίνοντας έμφαση στην προσπάθεια των ανθρώπων οι οποίοι επιζητούν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους από την αρχή μετά από δύσκολες καταστάσεις. Η ίδια η Sarah Jessica Parker, η οποία είναι και παραγωγός της σειράς, αναφέρει: «Η υλοποίηση της σειράς μου πήρε 4 χρόνια. Δεν υπήρχε συγκεκριμένο σενάριο, απλά υπήρχε μία ιστορία η οποία με ενδιέφερε και ήθελα να τη μοιραστώ. Είναι η ιστορία ενός γάμου και μίας εξωσυζυγικής σχέσης και τι σημαίνει αυτό για ένα γάμο και πως μπορεί αυτό να τον επηρεάσει. Divorce_6 Πιστεύω ότι υπάρχει ένα κοινό αρκετά έτοιμο ηλικιακά για να «ακούσει» αυτή την ιστορία. Αυτός ο γάμος δεν αφορά μόνο την Αμερική, αλλά απευθύνεται σε μία ολόκληρη γενιά ανθρώπων οι οποίοι έχουν βιώσει την οικονομική κρίση που ξεκίνησε από το 2008 και έχουν τις δικές τους ελπίδες, όνειρα και απογοητεύσεις. Όπως ακριβώς και η Frances η οποία, όπως τόσες άλλες γυναίκες, εγκατέλειψε τα προσωπικά της όνειρα για να στηρίξει την οικογένεια της». Divorce_7 Η σειρά έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της, θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται! Divorce_8Divorce_1Divorce_4 Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!

Περισσότερα για τα Novacinema

  • Ενημερωθείτε για το Τηλεοπτικό Πρόγραμμα: www.novaguide.gr/TVGuide
  • Τι δεν πρέπει να χάσετε: www.novaguide.gr/Afieromata
  • Δείτε τις Προτάσεις της τηλεόρασης: www.novaguide.gr/Protaseis
  • Κάνετε Follow τα Social Media της Nova σε www.nova.gr/Youtube και www.nova.gr/Facebook για να βλέπετε trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο από τις Α’ προβολές των #Novacinema HD.