​Για τη σχέση τους στα «Καρντάσιανς», μίλησαν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Μαρία Μπεκατώρου, με τον παρουσιαστή να μην κρύβει το παράπονο που έχει από την πρώην συνεργάτιδά του.

«Με στεναχώρησες, γιατί από τότε που έφυγες από τα “Καρντάσιανς”, μια καλή κουβέντα δεν έχεις πει. Τόσο άσχημα περνούσες;», είπε ο Γρηγόρης στην Μαρία, που ήταν καλεσμένη του στο «The 2Night Show», το βράδυ της Τετάρτης.

«Tι δεν έχω πει; Κάνεις πάρα πολύ μεγάλο λάθος! Όταν με ρωτούσαν αν περνούσα καλά στα “Καρντάσιανς”, έλεγα ότι περνούσα πολύ ωραία, αλλά δεν μπορούσα να ξενυχτάω. Είχα κουραστεί πάρα πολύ από το ξενύχτι!», απάντησε η παρουσιάστρια.

Όταν ο Γρηγόρης της ζήτησε να του πει τα αρνητικά του, εκείνη δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο λόγο για τον οποίο δεν μιλούσε στην εκπομπή, σε σημείο, μάλιστα, που πολλοί την χαρακτήριζαν «Μαρία της σιωπής»: «για τον χαρακτήρα τον δικό μου, όταν δεν ήσουν καλά, δεν ήσουν καλά γενικά. Και εμένα αυτό με επηρέαζε, με στεναχωρούσε… Το ότι δεν μιλούσα πολύ δεν με πείραξε. Αλλά, δεν ήξερα, δεν είχα καταλάβει όλα αυτά τα χρόνια, πότε μπορούσα να σε διακόψω! Ένιωθα λίγο άβολα, αλλά όχι πάντα. Με συγκεκριμένους καλεσμένους μου συνέβαινε αυτό».