Ιστοσελίδα στην αραβική γλώσσα, με χρηστικές πληροφορίες αλλά και ειδήσεις που ενδιαφέρουν τους πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα, θα λειτουργήσει τις επόμενες ημέρες το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στη διεύθυνση http://www.ana.gr/arabic.

Ειδικότερα στην ιστοσελίδα θα δημοσιεύονται:

  • Χρήσιμες πληροφορίες, σύνδεσμοι, οδηγίες και ανακοινώσεις του Συντονιστικού Οργάνου για τους αραβόφωνους προσφυγικούς πληθυσμούς που βρίσκονται στην ελληνική επικράτεια.
  • Οι πληροφορίες, οδηγίες, ανακοινώσεις θα συνοδεύονται από το σχετικό ενημερωτικό πολυμεσικό υλικό, χάρτες κλ.π.
  • Αναλυτικά οι ειδήσεις από την Ελλάδα για τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην ελληνική επικράτεια, και οι σημαντικότερες ειδήσεις από την Ελλάδα, με έμφαση σε εκείνες που αφορούν στον αραβικό κόσμο. Όλες οι ειδήσεις θα εμπλουτίζονται από σχετικές φωτογραφίες.
  • Επιπλέον, θα δημοσιεύονται στην αγγλική γλώσσα τίτλοι ειδήσεων από την ελληνική επικαιρότητα.

Η ιστοσελίδα θα είναι προσαρμόσιμη για απεικόνιση σε ταμπλέτες και έξυπνα κινητά, ενώ θα υπάρχουν σύνδεσμοι για τις άλλες ιστοσελίδες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην ελληνική, αγγλική και τουρκική γλώσσα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.