Η νέα επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο κλειστό του ΟΑΚΑ, κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι φίλοι του μπάσκετ το διήμερο Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου – Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα αθλητικά κανάλια της Nova, τον αγώνα Παναθηναϊκός – Φενερμπαχτσέ και άλλα 6 παιχνίδια για την 8η αγωνιστική του Top-16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Euroleague Basketball.

Η αρχή στις μεταδόσεις είναι την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου με έξι αγώνες, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στον αγώνα Παναθηναϊκός – Φενερμπαχτσέ, που θα προβληθεί στις 21:15 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV). Στην περιγραφή από το κλειστό του ΟΑΚΑ θα είναι ο Χρήστος Καούρης, στο σχόλιο ο Νικήτας Αυγουλής και στο ρεπορτάζ ο Νίκος Καπίρης. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, στις 18:00 η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα υποδεχθεί τη Χίμκι, σ’ ένα παιχνίδι που θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova) σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου. Στις 19:30 η Νταρουσάφακα θα αντιμετωπίσει την Ουνικάχα Μάλαγα, με τον αγώνα να προβάλλεται από το Novasports 3 σε περιγραφή του Γιώργου Συρίγου. Στις 20:00 το Novasports 7 θα καλύψει το παιχνίδι Λοκομοτίβ Κούμπαν – Τσεντεβίτα σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Στις 21:00 θα ακολουθήσει στο Novasports 4 η αναμέτρηση Μπάμπεργκ – Ρεάλ Μαδρίτης σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα και στις 21:30 στο Novasports 3 το παιχνίδι Λαμποράλ Κούτσα – Ζαλγκίρις Κάουνας σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στις 21:00 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα προβάλλουν την αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας – Αναντόλου Εφές σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη. Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός – Φενερμπαχτσέ και την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στις 23:45, θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, μαζί με  εκλεκτούς καλεσμένους.

Για περισσότερα σχετικά με την Euroleague Basketball και το Eurocup:

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από τη διοργάνωση της Euroleague Basketball στο www.novasports.gr/Euroleague Τα στιγμιότυπα των αγώνων και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών από τη διοργάνωση της Euroleague Basketball στο www.novasports.gr/WebTV-Euroleague Δείτε το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του Top-16 της Euroleague Basketball στο http://www.novasports.gr/euroleague-top16-08 Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για live κάλυψη των αγώνων Euroleague Basketball.