Άναψαν τα αίματα στο πλατό του Πρωινού στον ΑΝΤ1 όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που ήταν καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, αντέδρασε σε μια «συμβουλή» της παρουσιάστριας.

O Αρναούτογλου αναφέρθηκε σε διάφορες κριτικές, που κατά καιρούς του έχουν ασκηθεί και τις χαρακτήρισε «μπούρδες».

Όταν η Φαίη Σκορδά ανέφερε πως αυτό συμβαίνει και στο εξωτερικό και τότε «άναψαν τα αίματα». «Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος! Εσύ πάντα δικαιολογείς! Εσύ θες να τα πας καλά με όλους. Δεν σπας αυγά με κανέναν! Όποτε πάω να πω μια κακή κουβέντα για κανέναν, αμέσως πας να το σώσεις. (…) Εγώ είπα δημοσίως και για τον Περρή ακόμα. Καλύτερα ο Περρής που λέει τι πιστεύει και τι νιώθει, παρά από κάποιους άλλους που λένε άλλα από πίσω κι άλλα από μπροστά», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, και η Φαίη Σκορδά έξαλλη απάντησε: «Με έχεις πετύχει να λέω από πίσω; Τώρα μου το πας επί προσωπικού…».

Διαβάστε τον διάλογο

Γρηγόρης: Εσύ πάντα δικαιολογείς. Θες να τα πηγαίνεις καλά με όλους. Δεν σπας αβγά με κανέναν!
Φαίη: Δηλαδή τώρα, ποια είναι τα αβγά που δεν θέλω να σπάσω; Απάντησε! Έχεις ακούσει να λέω ποτέ από πίσω; Γιατί άμα θες να σπάσω τα αβγά μαζί σου, τα σπάω και τώρα!
Γρηγόρης: Όποτε θες, έτοιμος είμαι. Αλλά στο έχω ξαναπεί και την προηγούμενη φορά, όταν λέω κακά λόγια για κάποιον πετάγεσαι να το σώσεις.
Φαίη: Δεν μπορείς να λες «δεν με νοιάζει η κυρά Κατίνα τι λέει» και μετά να πρέπει να απαντήσεις σε κάποιον σε ένα blog. Δε γίνεται.
Γρηγόρης: Μα, δεν το κάνω.
Φαίη: Ε, τώρα το κάνεις. Όταν λες «γράφουνε μπούρδες, πρέπει να σταματήσει αυτό στην Ελλάδα».
Γρηγόρης: Δεν πρέπει να σταματήσει που γράφει ο καθένας ότι να ‘ναι;
Φαίη: Κι εσένα τι σε κόφτει;

Κάπου εκεί, προστέθηκε και ο Θέμης Γεωργαντάς στην κουβέντα, ο οποίος, αφού αγκάλιασε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είπε: «Ξέρεις πόσα έχουμε περάσει μαζί»; «Για πες μας τι έχετε περάσει μαζί», ζήτησε με πονηρό ύφος ο Γιώργος Λιάγκας και ακολούθησε η αποχώρηση της Φαίης Σκορδά. Η παρουσιάστρια, που ήταν εκνευρισμένη από όσα είχαν προηγηθεί, έβγαλε το μικρόφωνό της και έφυγε. «Νεύρα Φαίη ε; Νεύρα!», φώναζε γελώντας ο Γρηγόρης.

Δείτε το βίντεο από το zappit