Ξεπέρασε κάθε όριο ο καυγάς που ξέσπασε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 μεταξύ της Ραχήλ Μακρή και του πρώην εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ και δημοσιογράφου, Ανδρέα Παπαδόπουλου, με αφορμή τα όσα ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τις καταθέσεις της οικογένειάς του.

«Εσείς όπως γνωρίζω όλες οι καταθέσεις της οικογενείας σας βρίσκονται στο εξωτερικό και μάλιστα αφορολόγητες. Επομένως δεν έχετε να ανησυχείτε για κάτι ούτε έρχεστε να κόπτεστε τώρα για τον πολίτη και για τις ουρές, γιατί δεν έχετε κάτσει ποτέ σε ουρά», σημείωσε η κ. Μακρή.

«Σ’ εμένα μιλήσατε; Οι καταθέσεις της οικογενείας μου;», ήταν η αρχική σοκαρισμένη αντίδραση του κ. Παπαδόπουλου.

«Βεβαίως της οικογενείας σας, η οποία ζει σε βάρος του ελληνικού λαού επί δεκαετίες» επέμεινε η κ. Μακρή.

Ακολούθησε η έκρηξη του κ. Παπαδόπουλου, ο οποίος φωνάζοντας σημείωσε: «Τι λέει αυτό το νούμερο; Ποια είναι η οικογένειά μου βρε νούμερο; Ξεφτιλισμένη, ντροπή σου, ντροπή του ΣΥΡΙΖΑ που σε μάζεψε, φασίστρια, άθλια, άθλιο υποκείμενο, πολιτικό σκουπίδι!».

«Δεν ντρέπεσαι να προσβάλεις ανθρώπους που δεν τους ξέρεις; Ο πατέρας μου έχει πεθάνει. Σούργελο, ε σούργελο! Θα μιλήσεις εσύ για την οικογένειά μου… κάθαρμα».

Διατηρώντας την ψυχραιμία της, η κ. Μακρή σημείωσε: «Το βίντεο το θέλω μετά για τις εισαγγελικές αρχές». «Εντάξει μην παίζεις και θέατρο κιόλας», πρόσθεσε.