To «Guinness World Records Show» επιστρέφει στο Mega, αυτή τη φορά με μια παρέα φίλων! Ο Λορέντζο Καριέρε, ο Γιώργος Λιανός και ο Κώστας Φραγκολιάς παρουσιάζουν τα πιο περίεργα, επικίνδυνα και ξεκαρδιστικά ρεκόρ, σε ένα show που τα έχει όλα.

Οι τρεις παρουσιαστές ταξίδεψαν μέχρι τη Ρώμη και βρέθηκαν στα παρασκήνια της εκπομπής Guinness World Records Show της ιταλικής τηλεόρασης. Με πολύ χιούμορ και διάθεση μας μεταφέρουν το κλίμα των όσων συνέβησαν την ώρα της εκπομπής και μιλούν με τους κατόχους των ρεκόρ.

Εκτός από τα ρεκόρ, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τις μοναδικές βόλτες των τριών φίλων στη Ρώμη, τα ρεπορτάζ και τα χιουμοριστικά σκετς που φέτος κάνουν τη διαφορά. Ο Λορέντζο, ο Γιώργος και ο Κώστας αναστατώνουν την πόλη με τις μεταμφιέσεις τους και μπλέκουν σε απίστευτες καταστάσεις. Η φετινή παρέα των Guinness World Records Show ενώνει τις δυνάμεις της και τα «σπάει».

Στο «Guinness World Record Show» θα παρακολουθήσουμε απίστευτες ιστορίες και κατορθώματα ξεχωριστών ανθρώπων με ιδιαίτερες ικανότητες, που ταξίδεψαν από όλο τον κόσμο για να παρουσιάσουν το ρεκόρ τους ή να διεκδικήσουν μια θέση στο διάσημο βιβλίο ξεπερνώντας τον εαυτό τους.

Στο σημερινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε:
Τη γηραιότερη χορεύτρια salsa εν δράσει. Μια 75χρονη από την Αγγλία κατέχει το ρεκόρ της μεγαλύτερης σε ηλικία χορεύτριας που κέρδισε σε διαγωνισμό χορού και μας εντυπωσιάζει με τις χορευτικές της ικανότητες.

Δύο ισπανούς χορευτές που προσπαθούν να βγάλουν και να βάλουν όσα περισσότερα παντελόνια μπορούν σε ένα λεπτό.

Δυο νεαρές αθλήτριες της καλλιτεχνικής ποδηλασίας που επιχειρούν να καταφέρουν μαζί τις περισσότερες περιστροφές στη μια ρόδα του ποδηλάτου και κερδίζουν μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ.

To πιο έξυπνο σκυλί στον κόσμο να μας εντυπωσιάζει με την επιδεξιότητα του.

Ένα Γερμανό να προσπαθεί να βγάλει όσες περισσότερες καλτσοδέτες μπορεί με τα δόντια σε ένα λεπτό.

Τον κάτοχο του ρεκόρ για την μακρύτερη γενειάδα και το μακρύτερο μουστάκι αλλά και τον γηραιότερο bungee jumper.