Αυτήν την Κυριακή στις 14:00 το μεσημέρι η Ιωάννα Κανελλοπούλου και ο Κωνσταντίνος Ξένος, υποδέχονται τον Λευτέρη Λαζάρου για να μιλήσουν για το ρόλο που παίζει η διατροφή στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, αλλά και στην απώλεια βάρους πριν και μετά από κάποια χειρουργική επέμβαση.

Τι είναι, αλλά κυρίως πως ορίζεται η παχυσαρκία; Άραγε εκεί που σταματά μια δίαιτα, το χειρουργικό νυστέρι μπορεί να κάνει «θαύματα» και σε ποιες περιπτώσεις αντενδείκνυται κατηγορηματικά;

Ο αν. Καθηγητής χειρουργικής Νίκος Νικητέας στη συνάντηση που είχε με τον Κωνσταντίνο Ξένο δίνει επιστημονικές συμβουλές και πληροφορίες για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας μέσα από σύγχρονες χειρουργικές επεμβάσεις.

Γνωρίζετε ότι η έλλειψη ύπνου αυξάνει την όρεξη και κατά συνέπεια την πρόσληψη κιλών; Ποιες τροφές ταιριάζουν με τυρί και δεν παχαίνουν; Μπορεί η σωστή επιλογή ψωμιού να βοηθήσει στην απώλεια βάρους;

Οι τηλεθεατές θα μάθουν ακόμη πως μπορούν, να ψωνίζουν σωστά προσέχοντας τις διατροφικές ετικέτες στα προϊόντα και το «Θέμα διατροφής» προτείνει εύκολες και γρήγορες διαιτητικές συνταγές.