Η δεύτερη ήττα της ομάδας των Διάσημων έφερε και τη δεύτερη υποψηφιότητα από τους Κόκκινους. Η κάλπη του Survivor έδωσε το όνομα του Αλέξη Παππά, γεγονός που ξάφνιασε τόσο τον ίδιο όσο και τους παίκτες της Μπλε Ομάδας.

«Δεν το περίμενε κανένας, ούτε ο ίδιος» θα ακουστεί στην παραλία των Μπλε το βράδυ της Τρίτης (16/01).

Ο Αλέξης Παππάς θα ζητήσει εξηγήσεις από την ομάδα του που τον έβγαλε στον τάκο. «Δεν έχω πρόβλημα να ψηφιστώ, έχω πρόβλημα όμως, όταν συζητάμε την προηγούμενη μέρα ότι είμαστε μια ομάδα, την επόμενη μέρα να διακρίνω ότι οι μισοί έχετε γίνει ομάδα» θα τους πει και θα περιμένει τις απαντήσεις τους. Τι θα του απαντήσουν;

Σε σοκ όμως είναι και ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ με την υποψηφιότητα προς αποχώρηση του Αλέξη Παππά αφού αδυνατεί να κατανοήσει πώς είναι δυνατόν να τον βγάλουν στον τάκο αφού βοηθάει στους στόχους.

Survivor: Η ομάδα που κερδίζει την τρίτη ασυλία

Ο τρίτος αγώνας ασυλίας είναι γεγονός μόνο που σε αυτό το αγώνισμα μεγάλο ρόλο παίζει η συνεργασία. Οι Μπλε ή οι Κόκκινοι θα καταφέρουν να συνεργαστούν καλύτερα; Ποια από τις δύο ομάδες θα πάει στο συμβούλιο ασφαλής;

Τα μέχρι στιγμής spoilers αναφέρουν πως οι παίκτες που θα συνεργαστούν καλύτερα στον αγώνα για την τρίτη ασυλία θα είναι οι Διάσημοι και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι Μαχητές να πάνε στο συμβούλιο ηττημένοι προκειμένου να ψηφίσουν τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor: Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Μαχητές αναμένεται να κατευθυνθούν, ο ένας μετά τον άλλον στην κάλπη προκειμένου να ψηφίσουν. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, από την κάλπη θα βγει το όνομα του Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ ο οποίος αναμένεται να είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στην συνέχεια ο παίκτης με το καλύτερο ποσοστό νικών, θα πρέπει να δώσει τον 4ο υποψήφιο ώστε να διαμορφώσει την τελική τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Η τελική επιβεβαίωση των spoilers αναμένεται απόψε στις 21:00 στο Survivor του ΣΚΑΪ