Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» συνάντησε η κάμερα της εκπομπής του Open «Πρωινό Σουσού», με την Ελένη Τσολάκη, τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο οποίος μίλησε για τη δεύτερη σεζόν του «Maestro».

Ο δημιουργός της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς, της οποίας ο πρώτος κύκλος προβλήθηκε από το Mega, προτού «ανέβει» στην πλατφόρμα του Netflix, όπου κι εκεί τυγχάνει τεράστιας ανταπόκρισης, βραβεύθηκε πρόσφατα στην Κύπρο ως ο «Έλληνας της χρονιάς».

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη δουλειά μου, δεν έχω στερηθεί πράγματα», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που βρίσκεται ήδη στη φάση του μοντάζ του δεύτερου κύκλου.

«Τώρα πάω στο μοντάζ της σειράς. Με περιμένουν. Δουλεύω περίπου δέκα με δώδεκα ώρες τη μέρα. Τώρα είμαστε στον δεύτερο κύκλο. Στο Netflix λογικά θα το δούμε ή πριν ή μετά το Πάσχα. Θα ανακοινωθεί σύντομα», απάντησε σε σχετική ερώτηση κι έπειτα υπογράμμισε πως είναι «πολύ περήφανος για την σειρά και ευτυχισμένος, με πολύ άγχος για το δεύτερο κύκλο και μπόλικη δουλειά. Μετά το δεύτερο κύκλο θα ολοκληρωθεί, θα χωριστεί σε μέρη λογικά. Θα το δούμε…».

Πάντως, από τη μεριά του ο Φάνης Μουρατίδης, ηθοποιός που συμμετέχει στη σειρά, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ανέφερε πως στο δεύτερο κύκλο της σειράς θα γίνει μία «ανατροπάρα», αλλά δεν αποκάλυψε πολλά περισσότερα για όσα περιμένουν το τηλεοπτικό κοινό, που αδημονεί για τα νέα επεισόδια της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.