Τις τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε η Ρούλα Κορομηλά στο Instagram σχολίασε τη Δευτέρα (11/12) στο «Happy Day» ο Δημήτρης Παπανώτας και ο δημοσιογράφος υπήρξε καυστικός με την παρουσιάστρια, αναφέροντας πως οι γυναίκες από μία ηλικία και μετά δεν χρειάζεται να δείχνουν σέξι.

«Είμαι σαν τη Ρούλα, που φτύνομαι στον καθρέφτη. Πήρε τις μπάλες από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τις έβαλε δαχτυλίδι. Κορίτσια, μετά από κάποια ηλικία δεν χρειάζεται να είστε πολύ σέξι. Να είστε πολύ ωραίες κυρίες, γιατί αν ακούσει το σέξι 18χρονος, θα βάλει τα γέλια. Ο κ. Πλεύρης π.χ., που είδαμε, δεν μπορεί να νιώθει σέξι» είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας, κάνοντας αναφορά και στην παρακάτω δήλωση της παρουσιάστριας: «Υπάρχουν μέρες που δεν θέλω να κοιτάζω καθόλου τον καθρέφτη μου. Θέλω να τον σπάσω, αλλά είναι γρουσουζιά και δεν τον σπάω. Λέω: “Πήγαινε μέσα, βάλε λίγο ρουζ, βάλε ένα make-up, βάλε ένα concealer, βάλε το χαμόγελό σου, την αισιοδοξία σου και προχώρα”».

Ο Δημήτρης Παπανώτας συνέχισε λίγο αργότερα για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Πειραιά:

«Για να γυρίσω ξανά στη Ρούλα, μόνη της ήταν; Δεν ήταν μαζί ο Χατζηγιάννης; Της άλλαξαν παρτενέρ; Εκεί θα έπρεπε να είναι με το τηλεοπτικό της ταίρι. Μήπως η θητεία του Χατζηγιάννη στην τηλεόραση είναι όσο στην πολιτική;».

«Αν θες να είσαι σέξι, κάτι πρέπει να κάνεις. Είδα και τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram και λέω “μπάστα”. Σου άρεσε εσένα; Για τη Σάρον Στόουν λέω “περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις“», κατέληξε.

Η επίμαχη ανάρτηση της παρουσιάστριας

Η Ρούλα Κορομηλά συνεχίζει και φέτος να παρουσιάζει το «Σπίτι με το Mega», έχοντας όμως στο πλευρό της και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Πριν από μερικές ημέρες δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram κάποιες φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει σαν «σταρ του Hollywood», όπως έγραψε στη λεζάντα. Η παρουσιάστρια δοκίμαζε κάποια ρούχα για τις εορταστικές εκπομπές, που θα προβληθούν στο «Σπίτι με το Mega».

«Christmas mood! Δοκιμάζοντας ρούχα για τα εορταστικά προγράμματά μας, ταυτόχρονα διασκεδάζουμε. Όπως βλέπετε, φωτογραφιζόμαστε σαν σταρς του Χόλυγουντ… Η καλή διάθεση και τα πειράγματα πρωτοστατούν….» έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια κάτω από αυτές τις φωτογραφίες.

Η πρώτη σταρ του Hollywood που ήρθε στο μυαλό των περισσότερων followers – επώνυμων και μη – της Ρούλας Κορομηλά, βλέποντάς την να φοράει αυτό το μαύρο κορμάκι με το διχτυωτό καλσόν, τη λευκή γούνα και τα μαύρα γυαλιά, ήταν η Madonna, όπως έγραψαν στα σχόλιά τους, αποθεώνοντάς την γενικότερα για την εμφάνιση αυτή και το πόσο ακομπλεξάριστη είναι.