Βαρέως πήρε την οικειοθελή αποχώρηση του Σπύρου η Νάσια, τόσο πολύ μάλιστα που ξέσπασε σε κλάματα βλέποντάς τον να περνά την πόρτα εξόδου της Φάρμας, στο επεισόδιο της Δευτέρας (30/10).

Ο Σπύρος Κοσμάς ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του πως εγκαταλείπει το παιχνίδι, λόγω του τραυματισμού του στο πόδι, που δεν του επιτρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται.

«Μίλησα με τον γιατρό και μου είπε ότι η μόνη λύση ήταν να φύγω, έτσι ώστε να προφυλάξω το πόδι μου», είπε στο κιου.

«Πραγματικά χάρηκα που σας γνώρισα όλους. Ήταν λίγος ο χρόνος με την πράσινη ομάδα, παρ’ όλα αυτά η ψυχή μου είναι πράσινη», πρόσθεσε παρουσία όλων των μελών της ομάδας του.

Η απρόσμενη αποχώρηση του Σπύρου τάραξε ιδιαίτερα τη Νάσια με την οποία φαίνεται πως είχαν έρθει πολύ κοντά μες στο παιχνίδι. Μάλιστα, θέλησε να τον ξεπροβοδίσει και να του εκφράσει τα συναισθήματά της.

Οι στενές επαφές τους δεν γλίτωσαν από το στόμα των υπολοίπων και δη της Έλενας που άφησε υπονοούμενα για τους δύο παίκτες αποκαλώντας τη Νάσια «βεντούζα».

Αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν τη στενή σχέση που ανέπτυξαν οι δυο παίκτες στο ριάλιτι, τη στιγμή που ο Σπύρος αποχωρούσε από το παιχνίδι.

«Εγώ είμαι πολύ περίεργη να δω τι θα γίνει τώρα που θα βγει ο Σπύρος έξω, μετά από λίγο διάστημα που θα δει η κοπέλα του, ότι είναι βεντούζα με τη Νάσια. Ο Σπύρος έχει μια σχέση 10 χρόνια και με τη Νάσια μόνο που δεν το έχουν κάνει μπροστά στις κάμερες», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα.

«Έχει σχέση; Έλα ρε κι εγώ νόμιζα ότι κάτι παίζει εκεί πέρα», σχολίασε από την πλευρά της η Ελεονώρα στη Φάρμα, με τον Αλέξανδρο να προσθέτει: «Εγώ νομίζω ότι κάποια στιγμή τον φώναξε και αγάπη».

«Το θέμα είναι ότι είναι όλη την ώρα βεντούζα. Όταν λέμε βεντούζα, μιλάμε για βεντούζα», τόνισε η Έλενα, ενώ η Ελεονώρα επισήμανε πως: «Εγώ αν ήξερα ότι κάποιος έχει κοπέλα, δεν θα περπατούσα έτσι μαζί του μπροστά στις κάμερες. Και να κλαίω κιόλας».

Μιλώντας αργότερα στο προσωπικό της cue, η Νάσια δήλωσε για τον Σπύρο με δάκρυα στα μάτια: «Ήρθα στη Φάρμα και είδα ότι τελικά υπάρχουν πραγματικοί άνθρωποι, που βάζουν το καλό των άλλων πάνω από το δικό τους. Πλέον ξέρει ότι έχει έναν άνθρωπο δίπλα του και στις χαρές και σε όλα».