Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, ένα επεισόδιο όπου οι αποκαλύψεις υπήρξαν ανατρεπτικές και οι εξελίξεις καθοριστικές απολαύσαμε το βράδυ της Δευτέρας (23/10) στον «Σασμό».

Ένα επεισόδιο το οποίο τα είχε όλα: ένταση και συγκίνηση, θυμό και τρυφερότητα, έντονες αντιπαραθέσεις και ευαισθησία.

Ένα επεισόδιο γυρισμένο με κινηματογραφικούς όρους και υπέροχες ερμηνείες.

Πού να φανταζόταν ότι θα έφτανε ένα βήμα πριν από τον θάνατο η γιαγιά Ειρήνη όταν αποφάσιζε να μπάσει στο σπίτι της τον Αντρέα Βρουλάκη;

Η γιαγιά Ειρήνη από την αρχή μυρίστηκε ότι η άφιξη του Αντρέα στην Άνω Ποριά δεν ήταν για καλό… Έτσι θέλοντας να εξασφαλίσει ένα ειρηνικό μέλλον για τις δύο οικογένειες τον κάλεσε στο σπίτι της για να μιλήσουν για τον σασμό…

Αυτά που άκουσε όμως την έκοψαν τα πόδια.

Ο Αντρέας της ανακοίνωσε ευθαρσώς ότι θέλει να πάρει εκδίκηση για να δικαιώσει τους νεκρούς και θα το κάνει ακόμη κι αν χρειαστεί να χυθεί ένας ποταμός αίμα.

Φεύγοντας από εκεί άφησε τη γιαγιά Ειρήνη ανάστατη να τρέμει για το τι έρχεται απειλητικά πάνω στην οικογένειά της.

Το σοκ τεράστιο, της έκοψε την ανάσα και βγαίνοντας από το σπίτι δεν άντεξε και σωριάστηκε – ευτυχώς στην αγκαλιά του Αστέρη που περνούσε εκείνη την ώρα με τους χρήστες στα social media να αποθεώνoυν την Όλγα Δαμάνη για την εκπληκτική της ερμηνεία.

Το Twitter X σχολίασε με τον δικό του τρόπο τις εξελίξεις και τις ερμηνείες: «προσκύνησε» την έκρηξη του Αστέρη – Ορφέα Αυγουστίδη όταν πληροφορήθηκε ότι ο Μαθιός – Δημήτρης Λάλος είναι ο δολοφόνος του Στεφανή και είπε «μπράβο» για τη στοργή, με την οποία αγκάλιασε τη γιαγιά Ειρήνη – Όλγα Δαμάνη.

Στάθηκε στη «συγκλονιστική» ερμηνεία της γιαγιάς Ειρήνης – Όλγας Δαμάνη, όπως και στην αντίδραση του Νικηφόρου – Γιώργου Αμούτζα «να κρατήσει την οικογένειά του ενωμένη».