Στο επεισόδιο του My Style Rocks της Παρασκευής (22/9) οι παίκτριες έκαναν την εμφάνισή τους με looks εμπνευσμένα από την ίδια τη ζωή. Οι κριτές θεώρησαν τις παντόφλες-«τσαρούχι» της Χριστίνας «κακό» χιούμορ – «Και πες ότι εσύ θες να τις βγάλεις… βόλτα», «Εντάξει με το “γεια σου τσολιά μου εκεί απέναντι”, εγώ πεθαίνω». Ο Δημήτρης Σκουλός μόνο χιουμοριστικά – όπως είπε – θα μπορούσε να δει την εν λόγω επιλογή, αλλά έμελλε στη συνέχεια να χάσει το χιούμορ του.

Με ύφος και τσαμπουκά που δεν άρεσε στον γνωστό φωτογράφο υπερασπίστηκε η Γεωργία το look που έφερε, με αποτέλεσμα ο κριτής να τη βάλει στη θέση της. Η παίκτρια πήγαινε στο κόνσεπτ της στη βιοτεχνία του «πρώην» πεθερού της.

Δεν μπορούσε ο Δημήτρης Σκουλός να καταλάβει από που πηγάζει η στάση της Γεωργίας, με τον ίδιο να της «την λέει».

«Ποιο είναι το κυρίαρχο ρούχο πάνω σου; Το πουκάμισο με το βολάν είναι το κυρίαρχο στοιχείο πάνω σου και όχι το παντελόνι που λες ότι καλύπτει την μεγαλύτερη επιφάνεια στην εικόνα σου» δήλωσε αρχικά και μετά της περιέγραψε ένα ντύσιμο με λεπτομέρειες που θα ήταν μια κομψή, αυστηρή και business εμφάνιση για να πάει στο εργοστάσιο και να την τρέμουν όλοι.

«Θεωρώ ότι αυτό που έχω φέρει δεν είναι καθόλου εύκολο» παρενέβη η διαγωνιζόμενη για να της απαντήσει ο κριτής: «Γιατί είσαι γλωσσού παιδί μου… τελείωσα; Εγώ σου λέω το ιδανικό ποιο θα ήταν. Γιατί όταν σε διορθώνει κάποιος ή σου λέει ποιο θα ήταν το ιδανικό επιτίθεσαι;».

«Πιστεύω αυτά που φοράω και βλέπω ότι άλλες κοπέλες παίρνουν μεγαλύτερη βαθμολογία από εμένα που φέρνουν πιο safe κομμάτια. Θεωρώ ότι υπάρχει η πιθανότητα να είμαι υποψήφια και δεν το δέχομαι» αποκρίθηκε η διαγωνιζόμενη.

«Σου εξήγησα το στραβό και το λάθος. Δεν έχω βαθμολογήσει ακόμη και εσύ επιτίθεσαι και παραπονιέσαι» επέμεινε ο κριτής και επειδή η Γεωργία του ζήτησε να ξεκινάει την κριτική του από τα καλά ο Δημήτρης Σκουλός άρχισε να την… τρολάρει κάνοντας καλά σχόλια για το λουκ της.

«Δεν ξαναμιλάω» ήταν η αντίδραση της Γεωργίας και συναίνεσε με την απόφασή της ο φωτογράφος «Εμ, αυτό σου λέω».

Η Σοφία Χατζηπαντελή δίνει μαθήματα… κυπραίικων και μας λέει τι σημαίνει η λέξη «κουφή»

Με έναν αρκετά… περίεργο τρόπο επέλεξε τώρα η Σοφία Χατζηπαντελή να εξηγήσει στις παίκτριες και την κριτική επιτροπή τι σημαίνει στη διάλεκτο των Κυπρίων η λέξη «κουφή».

Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η εμφάνιση της Νίκης Κόλια. Όπως είπε, πήγαινε να παραδώσει ένα ιδιαίτερο μάθημα Φυσικής και έτσι ντύθηκε με ένα animal print παντελόνι, ασπρόμαυρο.

Κάτι που δεν άρεσε και πολύ με τους υπόλοιπους συνδυασμούς που έκανε στυλιστικά.

Στον Δημήτρη Σκουλό φάνηκε… άκυρη πρωτίστως η παρουσίαση του συγκεκριμένου κόνσεπτ στον διαγωνισμό καθώς όπως είπε «δεν χρειάζεται styling. Οι κοπέλες που παραδίδουν ιδιαίτερα μαθήματα μπορούν να πάνε και με μια φόρμα». Η παίκτρια συμφώνησε μαζί του «έκαψα τον εγκέφαλό μου. Κόλλησα» και άρχισε να γελάει.

Όταν έφτασε λοιπόν η ώρα της Σοφίας Χατζηπαντελή να μιλήσει, της είπε ότι θα ήταν καλύτερα, να είχε φιδίσιο πριντ το παντελόνι. Εκεί λοιπόν χρησιμοποίησε την λέξη «κουφή» και με τη βοήθεια του επίσης Κύπριου Στέλιου Κουδουνάρη επισήμανε ότι η«κουφή» στα Κυπριακά είναι το φίδι, αφού τα φίδια στερούνται την αίσθηση της ακοής.

Ο Δημήτρης Σκουλός και η Κατερίνα Καραβάτου αλλά και οι παίκτριες στο πλατό αδυνατούσαν να καταλάβουν τι έλεγε η κριτής και πώς τελικά προφέρεται η λέξη.

«Α! Γκούφυ» είπε ο φωτογράφος. «Όχι Γκούφυ, κουφή» διόρθωσε ο Κύπριος σχεδιαστής και η παρουσιάστρια παρενέβη «“γκ” ρε παιδί μου;».

Το δε, μοντέλο έκανε και ανάλογη γκριμάτσα και χειρονομία λέγοντας μάλιστα «death, θάνατος» για να ακριβολογήσει και να γίνει κατανοητή ότι μιλάει για το ερπετό. Μόνο που το πρόβλημα των υπολοίπων δεν ήταν η ερμηνεία της λέξης, αλλά η προφορά και η γραφή της.