Το θέμα της Τετάρτης (13/9) ήταν «Last Summer Party» για την τρίτη ημέρα από την πρεμιέρα του My Style Rocks. Αρνητική πρωταγωνίστρια η Χριστίνα, η οποία μάλωσε με σχεδόν όλες τις συμπαίκτριές της, με αποτέλεσμα να δεχτεί την… έκρηξη της Σοφίας Χατζηπαντελή.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν η Χριστίνα Μπίτα σχολίασε αρνητικά το στυλ της Κατερίνας Κλάδη τονίζοντας δε μάλιστα πως «κουράστηκε» να λέει τα ίδια και τα ίδια.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δείξει την έντονη ενόχλησή της η Σοφία Χατζηπαντελή τη στιγμή που έκρινε την Κατερίνα.

«Όταν ήρθες εδώ έξω νόμιζα ότι ήσουν το πιο μοναδικό που ήρθε σήμερα. Αν έβαζες βραχιόλια που γυάλιζαν αντί για κολιέ ίσως πήγαινε περισσότερο. Ένα άλλο πράγμα που δεν θέλω να ξεχάσετε είναι ότι πρέπει να σέβεστε η μία την άλλη. Επειδή αυτό δεν είναι το δικό σας στυλ, δεν σημαίνει ότι πρέπει να λέτε ότι είναι άσχημο. Επειδή κάποια δεν θέλει να φορέσει τα χρώματα ή τα ρούχα που θες εσύ, δεν σημαίνει ότι είναι άσχημη. Το στυλ είναι τέχνη, είναι το δικό μας, μοναδικό. Αν σας ακούσω να μιλάτε άσχημα πάλι, δεν θα μου αρέσει», είπε η Σοφία Χατζηπαντελή.

Τότε, η Χριστίνα Μπίτα αντιλήφθηκε πως το σχόλιο προοριζόταν για την ίδια και πήρε τον λόγο: «Το να μιλήσω άσχημα, σημαίνει να προσβάλλω. Είπα ότι το παπούτσι δεν μου αρέσει, είναι κακό αυτό; Κουράστηκα να ακούω τα ίδια και να λέω τα ίδια και τα ίδια», είπε.

«Έλα, έλα. Μίλησες άσχημα! Αγάπη μου εσύ μιλάς για αυτή που είναι έτσι. Κουράστηκες; Θα με αφήσεις τώρα; Δεν μου άρεσε η λέξη “κουράστηκα”. Μπορεί η άλλη να μην σου πει ότι δεν της άρεσε ό,τι είπες, αλλά δεν είναι ωραίο. Να σέβεσαι την άλλη», ανέφερε η κριτής με έντονο ύφος.

Στο τέλος πήρε τον λόγο η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία ήθελε να ηρεμήσει τα πνεύματα και να τονίσει στην Χριστίνα πως ο τρόπος που μιλάει φαίνεται άσχημος χωρίς να χρειάζεται να προσβάλλει με λόγια κάποια άλλη.

Διονυσία σε Χριστίνα: «Είμαι και λίγο ξανθιά και δεν καταλαβαίνω»

Η Χριστίνα ήρθε σε σύγκρουση και με την Διονυσία. Συγκεκριμένα, όταν η Διονυσία Κουκίου παρουσίασε το δικό της outfit, η Χριστίνα δεν ενθουσιάστηκε με τις επιλογές της συμπαίκτριάς της, τονίζοντας πως η εμφάνισή της δεν θυμίζει καλοκαίρι, καθώς δεν είχε καθόλου χρώμα.

Ακόμη, η Χριστίνα δήλωσε πως για αυτήν η Διονυσία ήταν εκτός θέματος, καθώς το concept έπρεπε να έχει ένα outfit με χρώματα.

Στην συνέχεια η Διονυσία Κουκίου απάντησε στην συμπαίκτριά της λέγοντας: «Δεν με νοιάζει αν είναι χειμώνας ή καλοκαίρι. Αν δεν είμαι καλά, θα βάλω μαύρα. Δεν με ενδιαφέρει, θα ντυθώ όπως θέλω εγώ».

Πρόσθεσε δε, πως δεν καταλαβαίνει το πρόβλημα της Χριστίνας, λέγοντας με ειρωνικό ύφος πως «είμαι και λίγο ξανθιά και δεν καταλαβαίνω».

Χριστίνα σε Αμάντα: «Δείχνεις 20 χρόνια plus»

Έναν κακό λόγο είχε η Χριστίνα να πει και στην Αμάντα, με την οποία συνεχίζουν να κοντράρονται. Χαρακτηριστικά η Χριστίνα της είπε πως ντύνεται παλιομοδίτικα και δείχνει μεγαλύτερη: «Ντύνεσαι συνέχεια ’70ς και ’80ς. Αν θέλεις να περάσεις ένα τέτοιο κόνσεπτ πές το μας ή αλλιώς μου φαίνεσαι ένα κοριτσάκι ωραίο, φρέσκο και ντύνεσαι σαν να είσαι 20 χρόνια plus. Αυτό το ντύσιμο δεν είναι για πάρτι, αλλά πάω να δω τη γιαγιά μου».

Χριστίνα: «Να δώσω στα κορίτσια το τηλέφωνο του οφθαλμιάτρου μου»

Όταν ήρθε η δική της ώρα για την πασαρέλα και για να κριθεί η χαμηλή βαθμολογία έκανε την Χριστίνα να πιστέψει ότι είναι επειδή έχει σπάσει σε όλες τα νεύρα. Οι συμπαίκτριές της παρότι η ίδια ανέφερε ότι έχει συνδυάσει το καλοκαίρι με χρώματα της είπαν ότι δεν βλέπουν χρώμα παρά μόνο ένα γαλάζιο που είναι όλη η βάση του λουκ της και εκείνη μην μπορώντας να αντικρούσει τα λεγόμενά τους ζήτησε από την παραγωγή το κινητό της για να «Να δώσω στα κορίτσια το τηλέφωνο του οφθαλμίατρού μου» όπως με εμφανώς εριστική διάθεση και σαρκασμό τόνισε χαρακτηριστικά.