Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επιστρέφει και αυτή την τηλεοπτική σεζόν, αλλά και δεν είναι πια σεφ. Στο νέο τρέιλερ της «Φάρμας» που «έπεσε» στον «αέρα», είναι ένας original αγρότης!

Η πρεμιέρα της εκπομπής έρχεται στο Star τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου.

Η πρώτη φωτογραφία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου από τα γυρίσματα της «ΦΑΡΜΑΣ»

Στο σχετικό δελτίο τύπου αναφέρεται: «Σε ένα μαγευτικό τοπίο στην καρδιά της ελληνικής φύσης, χιλιόμετρα μακριά από την άνεση του καναπέ, του ψυγείου και του ντιλίβερι, που προσκαλεί άντρες και γυναίκες να αφήσουν την ρουτίνα, την γκρίζα καθημερινότητα και τις ανέσεις της πόλης και να επιστρέψουν στην ουσία, στις ρίζες μας – στην φύση.

Έλα να αντιμετωπίσεις όλες τις προκλήσεις που κάνουν την αγροτική ζωή τόσο δύσκολη αλλά ταυτόχρονα τόσο μαγευτική: Να φροντίσεις τα ζώα, να καλλιεργήσεις την γη, να παλέψεις για όσα μέχρι σήμερα θεωρούσες αυτονόητα και να νιώσεις πιο ουσιαστικά από ποτέ πως ότι δώσεις στη φύση εκείνη θα στο επιστρέψει απλόχερα.

Όσο πιο βαθιά και ειλικρινά καταφέρεις να εναρμονιστείς με τους νόμους της, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να βγεις νικητής – τόσο σαν άνθρωπος, όσο και στο παιχνίδι.

Στην Φάρμα, εκτός από την αναμέτρηση με τον εαυτό σου, είναι απαραίτητο να καταφέρεις να αναμετρηθείς και με τους γύρω σου. Γιατί στο βιωματικό αυτό ταξίδι θα καλείσαι καθημερινά να ανταποκριθείς και σε αποστολές/ δοκιμασίες με μεγάλες απαιτήσεις δύναμης, δεξιοτήτων, αντοχής και στρατηγικής.

Μόνον έτσι θα είσαι εσύ αυτός που θα κερδίσει τις παροχές και τα έπαθλα που κάνουν την ζωή στην ύπαιθρο ευκολότερη.

Κάθε εβδομάδα κάποιος θα αποχωρεί. Ο λιγότερο αυτάρκης; Ο λιγότερο ικανός να αποτελέσει χρήσιμο μέλος μιας ομάδας; Ο λιγότερο αποτελεσματικός στις δοκιμασίες;

Η συνολική στρατηγική που θα επιλέξει ο καθένας κατά την παραμονή του στην Φάρμα, αλλά κυρίως η θέληση και η προσαρμοστικότητα, είναι τα στοιχεία που θα αναδείξουν τον νικητή ο οποίος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Μπορεί αυτός να είσαι εσύ!».

«ΦΑΡΜΑ» – Πρεμιέρα τη Δευτέρα 25.9.2023, στις 21:00, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο!