Το Masterchef 2023 αποτελεί πλέον παρελθόν με τη Μαρία Μπέη να είναι η μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι μαγειρικής και ετοιμάζονται ήδη οι συμμετοχές για την επόμενη σεζόν. Την ίδια ώρα στο Star δουλεύουν πάνω στο επόμενο πρότζεκτ, τη «Φάρμα», η οποία έρχεται σύντομα, όπως ανακοίνωσε και το κανάλι.

Θα χρειαστεί όμως και παρουσιαστή και πληροφορίες του Newsbeast αναφέρουν πως το πρόσωπο αυτό θα είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Αναμένεται με ενδιαφέρον να δούμε πώς ο κριτής, γνωστός για το χιούμορ του και τις ατάκες στο Masterchef, θα ανταποκριθεί στο νέο αυτό πρότζεκτ, στο οποίο οι συμμετέχοντες καλούνται να αναμετρηθούν με τη φύση αλλά και με τον εαυτό τους.

Όπως έγινε γνωστό από το Star, η προβολή του παιχνιδιού «Φάρμα» θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο και τα γυρίσματα θα γίνονται εκτός Αθηνών. «Στο βιωματικό αυτό ταξίδι θα καλείσαι καθημερινά να ανταποκριθείς και σε αποστολές/ δοκιμασίες με μεγάλες απαιτήσεις δύναμης, δεξιοτήτων, αντοχής και στρατηγικής. Μόνον έτσι θα είσαι εσύ αυτός που θα κερδίσει τις παροχές και τα έπαθλα που κάνουν τη ζωή στην ύπαιθρο ευκολότερη», σημειώνει ο τηλεοπτικός σταθμός.

«Κάθε εβδομάδα κάποιος θα αποχωρεί. Ο λιγότερο αυτάρκης; Ο λιγότερο ικανός να αποτελέσει χρήσιμο μέλος μιας ομάδας; Ο λιγότερο αποτελεσματικός στις δοκιμασίες; Η συνολική στρατηγικη που θα επιλέξει ο καθένας κατά την παραμονή του στην Φάρμα, αλλά κυρίως η θέληση και η προσαρμοστικότητα, είναι τα στοιχεία που θα αναδείξουν τον νικητή, ο οποίος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ. Μπορεί αυτός να είσαι εσύ», συνεχίζει και καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή.