Η Νίκι Μινάζ και ο σύζυγός τα έχουν βρει σκούρα στο Hidden Hills, καθώς, από ό,τι φαίνεται, η περιοχή πια δεν τους χωρά. Πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, αναφέρουν πως οι γείτονες της Μινάζ και του καταδικασμένου για κακούργημα συζύγου της, θέλουν να φύγει το ζευγάρι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Υπάρχει μια αίτηση που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από τους κατοίκους του Hidden Hills που ανησυχούν για τη μετακόμιση της Nicki και του συζύγου της, Kenneth Petty, στην όμορφη γειτονιά. Το TMZ.com αναφέρει πως εκατοντάδες άνθρωποι έχουν υπογράψει.

Η αίτηση, η οποία ξεκίνησε από την Beverly Bardan, κάτοικο του Hidden Hills, θέτει το θέμα, καθώς ο Kenneth είναι σεξουαλικός παραβάτης, αφού καταδικάστηκε στη Νέα Υόρκη για απόπειρα βιασμού το 1995 σε μια υπόθεση που τον οδήγησε στη φυλακή για περισσότερα από 4 χρόνια.

Όσο για τον λόγο της νέας προσοχής στον Petty, πρόσφατα κατέθεσε νέα νομικά έγγραφα που αλλάζουν τη διεύθυνσή του στην ιστοσελίδα του νόμου Megan, οπότε αυτό ήταν κάτι που οι γείτονες έλαβαν υπόψη τους. Η Νίκι και ο Kenneth αγόρασαν την έπαυλη στο Hidden Hills τον Δεκέμβριο, με τον Kenneth να εκτίει, επί του παρόντος, ένα χρόνο κατ’ οίκον περιορισμό ως σεξουαλικός παραβάτης στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με τη γυναίκα που ξεκίνησε τη διαδικασία υπογραφής αιτήσεων για να φύγει το ζευγάρι από την περιοχή, η παρουσία της Νίκη και του Kenneth στο Hidden Hills θα έβλαπτε την αξία των σπιτιών και θα δημιουργούσε ανησυχίες για την ασφάλεια.

Η Beverly ενθαρρύνει τους γείτονες της Μινάζ να προειδοποιήσουν τους κατοίκους για τον Kenneth και θέλει τους ανθρώπους να υπογράψουν την αίτηση για να «δείξουμε ότι είμαστε κατά των σεξουαλικών παραβατών στη γειτονιά μας στο Hidden Hills!».

Η αίτηση, με τίτλο «Πείτε όχι στους σεξουαλικούς παραβάτες στο Hidden Hills», ξεκίνησε λίγο μετά την πληρωμή των 19,5 εκατομμυρίων δολαρίων από τη Nicki για το σπίτι της. Τελευταία, έχει κερδίσει πολύ έδαφος, με πάνω από 100 υπογραφές τις τελευταίες ημέρες, ανεβάζοντας τον αριθμό σε 862, ενώ οι άνθρωποι που την υπογράφουν ανεβαίνουν.

Το Hidden Hills γίνεται το νέο Beverly Hills. Άλλοι διάσημοι με σπίτια στην περιοχή είναι η Kim Kardashian, η Kylie Jenner και η Kris Jenner, καθώς και ο Will Smith με τη γυναίκα του, Jada Pinkett Smith.