Στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη η Δήμητρα Ματτσούκα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα δημοσιεύματα γύρω από την προσωπική της ζωή και τις αδιάκριτες ερωτήσεις που έχει δεχθεί κατά καιρούς από τους δημοσιογράφους.

«Ήταν ένα σημείο των καιρών. Εγώ ήμουν από αυτούς που δεν απάντησαν ποτέ σε φρικτά πράγματα για τη ζωή μου, που κάποιος άλλος ίσως να απαντούσε. Έκανα μηνύσεις» δηλώνει η Δήμητρα Ματσούκα.

«Μπαίνω στον ρόλο του τηλεθεατή και πολλές φορές που ακούω συναδέλφους να μιλάνε – αναγκαστικά γιατί δίνουν συνέντευξη – για πράγματα που όντως τους έχουν ενοχλήσει, είναι τόσο δύσκολη η ζωή γύρω μας για τους περισσότερους ανθρώπους που αυτό τώρα έχει πολύ λίγη σημασία. Όμως, για μένα και τον μικρόκοσμό μου είχε» σημείωσε η Δήμητρα Ματσούκα.

«Πάντως, στο τέλος της ημέρας είμαστε προνομιούχοι άνθρωποι, γιατί κάνουμε μία δουλειά που μας αρέσει, που δίνει και μάς δίνει πολύ μεγάλη χαρά. Οι άνθρωποι έρχονται και μας μιλούν στο θέατρο και δεν έχουν καμία τέτοια διάθεση, ούτε κουτσομπολίστικη, ούτε να κάνουν νύξη ακόμη και για θέματα που συζητιόντουσαν τότε. Κάποιοι δημοσιογράφοι μόνο, κάποιες εκπομπές» είπε κλείνοντας το θέμα η Δήμητρα Ματσούκα.

Το κεφάλαιο «Κάτι τρέχει με τους δίπλα»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Δήμητρα Ματσούκα ρωτήθηκε και για το «κεφάλαιο» της σειράς του Mega «Κάτι Τρέχει Με Τους Δίπλα».

«Τον αγαπώ πολύ αυτόν τον ρόλο και νιώθω ευγνωμοσύνη για τον Βασίλη Νεμέα, μου έδωσε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία χωρίς καμία αμφιβολία. Ήθελα να κάνω κι άλλα πράγματα, εμένα μου αρέσουν πολύ και τα δραματικά έργα. Δεν ξανάκανα κωμωδία εγώ καν… πέρασαν 12 χρόνια για να ξανακάνω» εξομολογήθηκε.
«Έχω πολλούς λόγους στη ζωή μου για να με οικτίρω αλλά ευτυχώς στη δουλειά μου αισθάνομαι ψύχραιμη, ξέρω τι θέλω» παραδέχεται η Δήμητρα Ματσούκα.