Mία ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξαν στους επισκέπτες ενός ξενοδοχείου σε ένα μικρό χωριό στο Αμπερντινσάιρ της Σκωτίας, λίγα λεπτά πριν μπει το 2023 η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Τζούντι Ντεντς και η τραγουδίστρια Σαρλίν Σπίτερι.

Σύμφωνα με τον Guardian και όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων η τραγουδίστρια του ροκ συγκροτήματος Texas τραγούδησε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Abba με την ηθοποιό να τη συνοδεύει στο πιάνο ενώ παράλληλα της έκανε φωνητικά.

Τη μικρή «συναυλία» κατέγραψε και δημοσιοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο διευθύνων σύμβουλος του ξενοδοχείου Ewan Venters, λέγοντας στο BBC Scotland ότι «ενθουσίασαν τους παριστάμενους και τις λάτρεψαν».

Οι δύο καλλιτέχνιδες ήταν μεταξύ των επισκεπτών που θέλησαν να υποδεχτούν τη νέα χρονιά στο ξενοδοχείο ακολουθώντας τον σκωτσέζικο τρόπο. «Ήταν μια χαρούμενη βραδιά με πολλούς επισκέπτες και ντόπιους να χειροκροτούν», είπε ο Venters, και συνεχίζει: δύο θρύλοι – η Σκωτσέζα μουσικός Σαρλίν Σπίτερι – και η Τζούντι Ντεντς, η οποία, αν και γεννήθηκε στο Γιορκ, είναι επίτιμη Σκωτσέζα, επειδή δεν είναι λίγες οι φορές που υποδύθηκε τη βασίλισσα Βικτώρια».