Η Donna D’Errico δίνει μια μικρή γεύση από το πώς την βλέπουν οι θαυμαστές της στον λογαριασμό που έχει στο OnlyFans. Η 54χρονη σταρ του «Baywatch» έδειξε τη φόρμα της τη Δευτέρα με μπλε και λευκά δαντελένια εσώρουχα. «Ω, όχι, δεν δημοσίευσε μόλις τώρα μια φωτογραφία της με τα εσώρουχά της», έγραψε η D’Errico στη λεζάντα του σέξι στιγμιότυπου, προτού απαντήσει «πληρωμένα» στους εχθρούς της, γράφοντας, «#OhYesIDid»… «Ναι. Το έκανα».

«Μου αρέσει αυτή η φωτογραφία. Νομίζω ότι δείχνω όμορφη» πρόσθεσε δίπλα στη φωτογραφία με τα εσώρουχά της, «#linkinbio».

Στη φωτογραφία, το μοντέλο φόρεσε ένα ζευγάρι μικροσκοπικά και σέξι εσώρουχα. Το σετ φαινόταν να έχει ένα τρίτο κομμάτι, το οποίο η D’Errico κρατούσε στο χέρι της. Η πρώην ομάδα του Playboy δεν φοβάται να επιδείξει τις απίστευτες καμπύλες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά ούτε το «βάζει κάτω» όταν οι άνθρωποι επικρίνουν τις «ριψοκίνδυνες» φωτογραφίες τους, μεταδίδει το pagesix.

Το καλοκαίρι, η D’Errico ήρθε αντιμέτωπη με σφοδρές αντιδράσεις, όταν πόζαρε με μπικίνι με αμερικανική σημαία στην Ημέρα της Ανεξαρτησίας. «Πολλές γυναίκες παραπονέθηκαν για το βίντεο της 4ης Ιουλίου που δημοσίευσα με κόκκινο άσπρο και μπλε μπικίνι επειδή νόμιζαν ότι ήμουν «πιο αριστοκρατική από αυτό» και «πολύ μεγάλη για να φορέσω μπικίνι» και, η αγαπημένη μου, ατάκα «απελπισμένη»», είχε γράψει η D’Errico. «Επιτρέψτε μου να σας πω κάτι που μπορεί να σας εκπλήξει. Μπορώ να φοράω και να κάνω κυριολεκτικά ό,τι θέλω», είπε.

Αφού έλαβε επαίνους αναφορικά με την απάντησή της, το μοντέλο αποφάσισε να αποδείξει ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός, ξεκινώντας μια σελίδα OnlyFans.

«Προφανώς δεν παίρνω τον εαυτό μου, ή το γεγονός ότι βρίσκομαι σε αυτόν τον ιστότοπο, πολύ σοβαρά», έγραψε στο Instagram μαζί με με μία «vintage pin-up αφίσα».

Υπερασπίστηκε την απόφασή της να εγγραφεί στον συνδρομητικό ιστότοπο για ενηλίκους, λέγοντας ότι είναι απαλλαγμένος από «λογοκρισία, εκφοβισμό και μισητές», σε αντίθεση με ορισμένες από τις άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Το μοντέλο ολοκλήρωσε τη δημοσίευση θέτοντας κάποια όρια για τη νέα της σελίδα στο NSFW, λέγοντας στους θαυμαστές ότι μπορούν να περιμένουν φωτογραφίες «μπικίνι και εσώρουχα», αλλά όχι το «hoo-ha» της.