Η Κατερίνα Τσάβαλου συμμετέχει για δεύτερη σεζόν στη θεατρική παράσταση «Αττική Οδός», που πρόσφατα απέσπασε το βραβείο για το καλύτερο ελληνικό έργο στα θεατρικά βραβεία του «Αθηνοράματος». Η ίδια μίλησε στο «ΕΓΩ» για την παράσταση, για τα ριάλιτι αλλά και για τη συμμετοχή της στο ελληνικό MTV.

Η γλυκιά ηθοποιός ρωτήθηκε για το αν φοβάται για τη συμμετοχή της σε ένα δραματικό έργο σε μια τόσο κρίσιμη χρονιά και απάντησε ότι ακόμα και σε ένα δράμα, υπάρχουν οι κωμικές στιγμές. «Είναι όπως η ζωή μας. Και ανεξάρτητα από την κρίση οι καλές δουλειές πάντα βρίσκουν το δρόμο τους και το κοινό τους».

Όσο για το αν στην τηλεόραση υπερισχύουν φέτος τα ριάλιτι έναντι των σειρών η Κ. Τσάβαλου είπε ότι «υπερισχύουν γιατί δεν έχει ο κόσμος κάτι άλλο να δει. Και αν εξαιρέσει κανείς τα ριάλιτι μαγειρικής, όλα τα άλλα δεν πάνε ιδιαίτερα καλά. Μην ξεχνάτε ότι ο κόσμος εξακολουθεί να βλέπει θέατρο παρόλο που θεωρείται είδος πολυτέλειας».

Σχετικά με τη «μεταγραφή» της από το θέατρο στο πλατό του MTV δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη που ασχολείται με κάτι το οποίο όχι μόνο δε την προσβάλλει αλλά είναι και της εποχής. «Ευτυχώς η γενιά μου δεν έχει παρωπίδες» συμπλήρωσε.