Ο Τζόνι Ντεπ μπορεί να αποτελεί παρελθόν από τους «Πειρατές της Καραϊβικής» από την στιγμή που η Άμπερ Χερντ τον κατηγόρησε για κακοποίηση, όμως φέρεται να έχουν γίνει προσεγγίσεις με την Disney, ώστε να επιστρέψει στα κινηματογραφικά δρώμενα.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, ο Χολιγουντιανός ηθοποιός φέρεται να είναι σε συζητήσεις και να δέχεται ως προσφορά 300 εκατ. δολάρια και να έχει ήδη γραφτεί το σενάριο.

Συγκεκριμένα, πηγές αναφέρουν, ότι η Disney ενδιαφέρεται να βελτιώσει τη σχέση με τον ηθοποιό και μάλιστα πρόσφατα επικοινώνησε μαζί του: «Επικοινωνούσαν με τον ηθοποιό πριν από τη δίκη του εναντίον της Άμπερ Χερντ και τον ρωτούσαν, αν θα τον ενδιέφερε να επιστρέψει για μια άλλη ταινία του franchise ή δύο».

Επίσης, με βάση το βρετανικό δημοσίευμα, η ίδια πηγή ανέφερε, ότι ακόμα ένα έργο βρίσκεται στα σκαριά: «Στη συμφωνία αναφέρεται, ότι ο Τζόνι Ντεπ, θα επιστρέψει ως Τζακ Σπάροου στους “Πειρατές της Καραϊβικής 6”. Αυτό που μπορώ να σας πω, είναι ότι το στούντιο έχει ήδη γράψει ένα προσχέδιο για μια ταινία για τον Τζακ Σπάροου, οπότε είναι πολύ αισιόδοξοι, ότι ο Τζόνι θα τους συγχωρέσει και θα επιστρέψει στον εμβληματικό χαρακτήρα».

Όπως αναφέρουν επίσης οι πληροφορίες, η Disney επεξεργάζεται μια συμφωνία 301 εκατομμυρίων δολαρίων, με σκοπό να πείσει τον Ντεπ, να επιστρέψει σύντομα. Επίσης, ο αμερικανικός όμιλος, φέρεται να προσθέτει μια σημαντική δωρεά στη συμφωνία, αφού θα προσφέρει χρήματα σε μια φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής του Χολιγουντιανού ηθοποιού, ως χειρονομία καλής θέλησης.