Στην εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι… γυμνοί άντρες περπάτησαν στην πασαρέλα. Ο Γάλλος σχεδιαστής, Λουί-Γκαμπριέλ Νουκί, ετοίμασε για τη νέα του κολεξιόν μία… ιδιαίτερη πασαρέλα, εμπνευσμένος από το βιβλίο «Επικίνδυνες Σχέσεις» του Pierre Choderlos de Laclos, το οποίο κατά την κυκλοφορία του είχε προκαλέσει «σκάνδαλο».

Οι εμφανίσεις των ανδρών στην πασαρέλα ήταν σχεδιασμένες με βάση το θέμα του βιβλίου, την σεξουαλική απελευθέρωση. Έτσι, ανέβηκαν στην πασαρέλα φορώντας μόνο τα απαραίτητα… Περπάτησαν με μαύρες κάπες και σακάκια, τα οποία άφηναν ανοιχτά για να φανεί το γυμνό τους σώμα αφήνοντας το κοινό με το στόμα ανοιχτό.

O σχεδιαστής είναι γνωστός για τις σέξι εμφανίσεις που επιλέγει για τα μοντέλα του. Στο παρελθόν, είχε επιλέξει άνδρες δεμένους με λουριά πάνω στην πασαρέλα, ενώ σε άλλη επίδειξη έβαλε ζευγάρια του ίδιου φύλου μαζί στο κρεβάτι.

«Η ανάμνηση μιας γρήγορης βολής, μιας αγάπης που ήρθε βιαστικά, ανάμεσα σε δύο πόρτες και εγώ έκπληκτος στο σημείο της δράσης», αναφέρει το δελτίο τύπου της επίδειξης.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε, φαίνεται το μοντέλο και ηθοποιός, Τζόρνταν Φέρστμαν, ο οποίος με αυτό το show έκανε και το διαφορετικό ντεμπούτο του στην πασαρέλα.