Στη Μύκονο βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο παγκοσμίου φήμης πυγμάχος Κανέλο Αλβάρεζ ο οποίος περνάει στιγμές χαλάρωσης με την εντυπωσιακή και πανέμορφη σύζυγό του.

O 32χρονος από το Μεξικό θεωρείται ο καλύτερος μποξέρ του κόσμου.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τον απαθανατίστηκε να κάνει τη βόλτα του στα γραφικά σοκάκια του νησιού των Ανέμων με τη σύζυγό του Fernanda που μαγνήτισε τα βλέμματα.

Καθώς ο Κανέλο Αλβάρεζ περπατούσε συνεχώς τον σταματούσαν θαυμαστές που τον αναγνώριζαν και του ζητούσαν να φωτογραφηθεί μαζί τους. Ο ίδιος δεν φαινόνταν ενοχλημένος αντιθέτως έδειχνε πως χαιρόταν.

Ο 32χρονος Κανέλο Αλβάρεζ ασχολείται επαγγελματικά με την πυγμαχία από τα 15 του και έχει κερδίσει πολλά παγκόσμια πρωταθλήματα σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες βάρους και έχει ρεκόρ 57 νικών, δύο ισοπαλιών και δύο ηττών σε 61 αγώνες. Το περασμένος έτος έδωσε τα χέρια με το τηλεοπτικό δίκτυο «DAZN» και για τους επόμενους 11 αγώνες του (την ερχόμενη πενταετία) και θα λάβει το αστρονομικό ποσό των 350 εκατομμυρίων ευρώ, γεγονός που τον εντάσσει στους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές όλου του πλανήτη.

Λίγες ημέρες πριν από το ταξίδι του στη Μύκονο ο Κανέλο Αλβάρεζ ήρθε αντιμέτωπος με την πρώτη ήττα του, από το 2013 και ύστερα, από τον Ρώσο Dmitri Bivol.