Την πόρτα του πλατό της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, «Καλό μεσημεράκι» πέρασαν το μεσημέρι της Παρασκευής (18/02), ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την αγαπημένη του Ιλάειρα.  Και ενώ η συζήτηση για τον επικείμενο αρραβώνα τους είχε «φουντώσει», ο Μαυρίκιος Μαυρικίου θέλησε να απαντήσει σε όσους τον επικρίνουν και κάνουν λόγο για υπερέκθεση του ζευγαριού.

«Και αυτοί που λένε ότι δεν τους ενδιαφέρει ή μας βρίζουν σε κάτι πρωινά… Κάποιοι αγαπημένοι πανελίστες που λένε «γιατί μας τα λένε τώρα όλα αυτά, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που μόλις τελειώσει η εκπομπή μάς παίρνουν τηλέφωνο και ρωτάνε “τι ώρα να έρθουμε και να είμαστε εκεί”. Τώρα, τους ξέρετε όλοι. Για να τελειώνουμε, δηλαδή, τώρα. Δεν γίνεται πια να μην το πω» είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ανταλλαγή «πυρών» ανάμεσα στις εκπομπές για τον αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου

Το θέμα του αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου είναι ένα θέμα, το οποίο φαίνεται πως απασχολεί ιδιαίτερα τις πρωινές εκπομπές σε τέτοιο σημείο μάλιστα που δεν έλειψαν και οι ανταλλαγές «πυρών» ανάμεσα στις εκπομπές.

Ο Γιώργος Λιάγκας, χθες (17/02) μέσα από τον «αέρα» του Πρωινού έκανε λόγο για «αισθητική» του συγκεκριμένου θέματος.

«Οι άνθρωποι χάνουν το μέτρο. Το μέτρο το οριοθετεί η αισθητική του καθενός και υπάρχει αυτό που λέμε μια μέση αισθητική και αυτό εδώ είναι ακαλαίσθητο που γίνεται τώρα. Εγώ τρομάζω γιατί αν μια εκπομπή για να γεμίσει χρόνο τους προτείνει να κάνουν σεξ για να το δείξουμε κάτω από τα παπλώματα, πιστεύω θα πουν ναι. Εμείς είχαμε κάνει άλλη προσέγγιση του θέματος», είπε ανάμεσα σε άλλα ο Γιώργος Λιάγκας.

Το πρωί της Παρασκευής (18/02) ήρθε η απάντηση στα περί αισθητικής που είπε ο Γιώργος Λιάγκας, από την Ελεονώρα Μελέτη.

«Θα πάμε σε πάρτι που είμαστε καλεσμένοι μόνο εμείς, γιατί η αισθητική μας ταιριάζει, προφανώς. Θα κάνω έκκληση προς τους συναδέλφους των οποίων η αισθητική δεν ταιριάζει με τη δική μας αισθητική. Παρακαλώ πάρα πολύ, αν θεωρούν ότι δεν ταιριάζουμε στις αισθητικές μας να μην προβούν στην αναπαραγωγή του θέματος και σχολιασμό επί δεκαλέπτου. Αν γίνεται. Ναι; Οι υπόλοιποι ελεύθερα» είπε η Ελεονώρα Μελέτη στον «αέρα» της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Φυσικά, ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει στα «περί αισθητικής».

«Σχολίασα κυρίως την αισθητική όλου του προσκλητηρίου… Όταν βλέπω ότι τα όρια για το δικό μου μέτρο υπερβαίνουν αυτό που είναι χαρούμενο… Επιτρέπεται να μη μου αρέσει κάτι;», διευκρίνισε στην συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.