Η Nina Dobrev και ο Ολυμπιονίκης Shaun White είναι ζευγάρι από το 2019, αφού συναντήθηκαν σε μια εκδήλωση όπου παρουσίασαν και οι δύο. Ο λόγος όμως για τον οποίο η πρωταγωνίστρια του Vampire Diaries κέρδισε την καρδιά του αγαπημένου της, μόλις αποκαλύφθηκε και είναι απίστευτος.

Σύμφωνα με το centralrecorder.com, ο Shaun White μίλησε στο People λίγο πριν αναχωρήσει για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και αναφέρθηκε στο πρώτο ραντεβού που είχε με την γνωστή ηθοποιό.

Ο Ολυμπιονίκης σημείωσε πως άθελα της, χτύπησε τον εγωισμό του και μπορεί σε διαφορετική περίπτωση να θύμωνε, εκείνη την φορά όμως, αντέδρασε διαφορετικά.

«Πηγαίνουμε μέχρι το εστιατόριο και λέει “άσε με να δω αν μπορώ να βρω τραπέζι”. Πλησιάζει την κοπέλα στην υποδοχή και μιλάνε ένα δευτερόλεπτο και βλέπω (σ.σ. Την γυναίκα στην υποδοχή) να χαμογελάει και να σηκώνει το μενού πάνω από το πρόσωπο της για να κρυφτεί κοκκινίζοντας. Και στέκομαι εκεί και σκέφτομαι ότι λέει: “έχουμε τον παλιό Ολυμπιονίκη εδώ, θέλει τραπέζι”. Προσπαθώ να σταθώ εκεί και μερικά μέλη του προσωπικού βγήκαν έξω και είπαν, “μπορούμε να βγάλουμε μια φωτογραφία μαζί της;” και είπα, «τι γίνεται;». Ήταν ένα πολύ αστείο περιστατικό», είπε χαρακτηριστικά, ο Shaun White στο People.