H Elizabeth Marie Chevalier μοντέλο του Playboy και Playmate ισχυρίζεται ότι είναι τόσο σέξι, που δεν μπορεί να βγει ραντεβού. Κάποιος θα πίστευε ότι ένα μοντέλο θα προσπαθούσε να αποφεύγει καθημερινά την προσέγγιση επίδοξων μνηστήρων. Ωστόσο, η Chevalier φέρεται να θεωρεί ότι είναι σχεδόν αδύνατο να βρει σύντροφο – κάτι που αποδίδει στη φοβία των ανδρών οι οποίοι νιώθουν να «εκφοβίζονται» από το πόσο σέξι είναι

«Η υπόθεση ραντεβού είναι δύσκολη – οι άντρες με φοβούνται γιατί είμαι τόσο όμορφη», είπε το 27χρονο μοντέλο που έχει εμφανιστεί στο Maxim και το Playboy. Η νεαρή ισχυρίστηκε ότι αποτρέπει τους άντρες «επειδή είμαι ψηλή, όμορφη και έχω πολύ έντονη προσωπικότητα».

Η κάτοικος του Σαν Ντιέγκο βρίσκει ιδιαίτερα άτυχη την όλη κατάσταση επειδή όπως λέει στην πραγματικότητα είναι «πολύ γλυκιά και αγαπησιάρικα, οπότε αν αφιέρωναν χρόνο να με γνωρίσουν θα το συνειδητοποιούσαν».

«Βγήκα ραντεβού και δεν μπορούσε να μου μιλήσει»

«Έχω πάει σε ραντεβού όπου οι άντρες απλά δεν μπορούν να μου μιλήσουν», είπε η Chevalier, η οποία έχει ένα πλούσιο Instagram με 2,9 εκατομμύρια followers. «Οι άντρες που με με πλησιάζουν είναι συνήθως πολύ αλαζονικοί και εμμονικοί. ξεκάθαρα προτιμούν κάθε όμορφο κορίτσι στο δωμάτιο».

Και ενώ η καυτή σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης λέει ότι «100% θα έβγαινα με έναν θαυμαστή», κάθε άντρας που έχει γνωρίσει μέσω του Instagram φέρεται να την αντιμετωπίζει «σαν εμπόρευμα», είπε.

Δεν είναι μόνο τα ρηχά αρσενικά που κρίνουν τη Chevalier με βάση την εμφάνιση: Η influencer ισχυρίστηκε ότι οι «ζηλιάρες» γυναίκες συχνά υποθέτουν ότι θα «κλέψει τους φίλους τους» λόγω της εμφάνισής της.

«Θυμάμαι μια φορά που ήμουν σε ένα αποκριάτικο πάρτι και φορούσα ένα κοστούμι. Κάποια στιγμή ακούμπησα ένα μαντήλι που φορούσα σε μια καρέκλα. Ένας τύπος ήρθε και μου είπε ότι καθόταν εκεί και η κοπέλα του όταν τον είδε να μου μιλάει φρίκαρε εντελώς. Άρχισε να ουρλιάζει στο πρόσωπό μου και δεν είμαι καθόλου συγκρουσιακός άνθρωπος, οπότε κατέληξα να φύγω», πρόσθεσε ο Chevalier.

Όσο για το τι αποτελεί τον ιδανικό άντρα, η Chevalier λέει ότι προτιμά έναν «δυνατό αλλά σιωπηλό» που είναι ψηλός, μελαχρινός και όμορφος με πράσινα μάτια.

Το μοντέλο φέρεται να εντάχθηκε στο OnlyFans το 2020, κερδίζοντας 20.000 δολάρια σε μόλις δύο εβδομάδες πριν φύγει από το site, σύμφωνα με το Jam Press. Σύμφωνα με πληροφορίες, άνοιξε ξανά τον λογαριασμό της φέτος.