Ούτε ένα μήνα μετά από την ανακοίνωση της συνεργασίας της ράπερ Cardi B με το Playboy, σιγά σιγά αποκαλύπτονται και τα πρώτα βήματα του κοινού δρόμου της καλλιτέχνιδας με το θρυλικό περιοδικό. Το πρότζεκτ CENTERFOLD είναι πλέον γεγονός.

Στη showbiz δεν το πίστευαν πως όντως θα είχε συμμετοχή στην λήψη αποφάσεων όταν ονομάστηκε καλλιτεχνική διευθυντρία της έκδοσης και πως θα επέβλεπε τη δημιουργική κατεύθυνση της έκδοσης.

Το CENTERFOLD θα είναι μια πλατφόρμα όπου δημιουργοί θα μπορούν να εκφραστούν. Αυτό σημαίνει πως αναμένεται να δημιουργηθεί ένας τόπος που θα ανταγωνίζεται το περιεχόμενο όπως εκείνο που οι χρήστες μπορούν να βρουν, για παράδειγμα στο OnlyFans, ή σε παρόμοιες ιστοσελίδες.

Χαρακτηριστικά ο Μπεν Κον, CEO του Plby Group, της εταιρίας όπου ανήκει το Playboy, ανέφερε: «Η αφοσίωσή της στην ελευθερία της έκφρασης» και η αποφασιστικότητά της στο να εξυψώνει τις καλλιτεχνικές φωνές και η θετική της ενέργεια για τη σεξουαλικότητα των ανθρώπων και την αγάπη τους για το σώμα τους, αποτελούν αξίες που συμμεριζόμαστε». Κι αν το CENTERFOLD είναι η αρχή της συνεργασίας, αναμένονται κι άλλα πρότζεκτ με το σχεδιασμό προϊόντων και τη γενικότερη προώθηση του Playboy.

Η Cardi B με τη σειρά της ανέφερε σε μήνυμά της στο Instagram: «Το πρώτο μου έργο με το @playboy!!! Σας παρουσιάζουμε το CENTERFOLD, είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτήν την πλατφόρμα με τόσους πολλούς καταπληκτικούς δημιουργούς». Η 29χρονη Αμερικανίδα ράπερ, γνωστή για τα σέξι βίντεοκλιπ των τραγουδιών της, πρόσφατα είχε δηλώσει σχετικά με τα πλάνα της για το Playboy: «Οι δημιουργοί αξίζουν να εκφράζονται ελεύθερα και χωρίς φιλτράρισμα. Τους αξίζει να αισθάνονται ασφαλείς στη δημιουργικότητα και τη σεξουαλικότητά τους. Και τους αξίζει να έχουν το μέλλον τους. Αυτή είναι η φιλοσοφία του CENTERFOLD».

«Όπως έκανε το Playboy πριν από περίπου 70 χρόνια στο χώρο της έκδοσης και προκάλεσε μια επανάσταση, έτσι και η συνεργασία με την Cardi B περιμένουμε πως θα φέρει επανάσταση στο χώρο της παραγωγής περιεχομένου», κατέληξε ο Κον.