Full in love είναι η Δήμητρα Αλεξανδράκη και δεν το κρύβει. Το μοντέλο, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής (24/12) και αναφέρθηκε στον μέλλοντα σύζυγο της, την πεθερά της αλλά και τις μέρες που νοσηλεύτηκε εξαιτίας μιας περιπέτειας που είχε με την υγεία της.

«Το 2020 γνώρισα τον άνδρα μου, το 2021 μου έκανε πρόταση γάμου. Αυτές οι δύο χρονιές έχουν σημαδευτεί πολύ όμορφα. Αν έχεις καλή πεθερά θα έχεις καλή ζωή. Είναι νόμος αυτό, η Αλεξανδράκη το υπογράφει» ανέφερε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Γιατί ο γάμος πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή

«Βλέπω στο τέλος να παίρνω τον άντρα μου και έναν παπά και να παντρευόμαστε. Πηγαίνουμε από αναβολή σε αναβολή γιατί δεν εθελοτυφλούμε στα προβλήματα των άλλων. Οπότε προτιμούμε να δώσουμε προτεραιότητα σε κάποιον που έχει ανάγκη» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη εξηγώντας το πότε θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της και πρόσθεσε: «Θέλω πάρα πολύ να κάνω ένα παιδάκι και ο άντρας μου το θέλει, απλά περιμένουμε να πάρουμε την ευλογία πρώτα από τον Θεό και μετά να φέρουμε ένα παιδί στον κόσμο»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει διαγράψει τις μέρες που ήταν στο νοσοκομείο

«Για κάποιο λόγο, ο εγκέφαλος μου έχει διαγράψει αυτές τις μέρες. Μου έδωσε ένα μάθημα όλο αυτό. Να με προσέχω και να με αγαπάω λίγο περισσότερο» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη μιλώντας για τις δύσκολες μέρες που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.