Ακριβή θα πληρώσει την πρώην καμαριέρα της η Μαρί Σαντάλ, ύστερα από μήνυση της για άδικη απόλυση. Η Σουζάνα Ντάνιο πήγε στα δικαστήριο τη Σαντάλ και κατάφερε να κερδίσει αποζημίωση ύψους 7.500 λιρών.

Η 34χρονη καμαριέρα δούλευε μέχρι τον Απρίλιο στο σπίτι της Μαρί και του Παύλου στο Τσέλσι της Αγγλίας. Όλα έδειχναν ότι ήταν εξαιρετική στη δουλειά της, αφού σύντομα αυξήθηκε ο μισθός της. Αυτό, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Ντάνιο, ενόχλησε τους υπόλοιπους συναδέλφους της. Έτσι άρχισαν να βάζουν λόγια στη Σαντάλ και να διηγούνται ψεύτικες ιστορίες. «Με κατηγόρησαν ότι έκλεβα ρούχα, κοιμόμουν στους ξενώνες, ότι ήμουν αγενής», δήλωνε η Σουζάνα Ντάνιο. Ως αποτέλεσμα αυτών, η σύζυγος του Παύλου απέλυσε την καμαριέρα της.

Στη μήνυση της η καμαριέρα ζητούσε 10 χιλιάδες λίρες ως αποζημίωση, καθώς της πήρε έξι μήνες να ξαναβρεί εργασία. Ο δικηγόρος όμως της Σαντάλ κατάφερε να μειώσει το ποσό. Τελικά το δικαστήριο της αποφάσισε ότι η αποζημίωσή της θα ανέρθει στις 7.500 λίρες, ενώ η Σαντάλ παραδέχτηκε τη λάθος κίνησή της, αν και δεν παρευρέθηκε στις δικαστικές αίθουσες.