«Ειλικρινά συγγνώμη» ζητά ο Γιώργος Θεοφάνους από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, μετά τις δηλώσεις του συνθέτη που προκάλεσαν την οργή της μητέρας του αδικοχαμένου τραγουδιστή. Με μια σειρά από αναρτήσεις του στο Twitter, ο κ. Θεοφάνους λέει πως έκανε λάθος, τονίζοντας: «Αν μπορούσα, θα ανακαλούσα άμεσα τις δηλώσεις μου αυτές. Η απώλεια ενός παιδιού είναι ο ύψιστος πόνος».

«Με αφορμή τις δηλώσεις μου στην Κατερίνα Καινούργιου, αντιλαμβάνομαι ότι έκανα λάθος και αναφέρθηκα σε πράγματα και καταστάσεις που πλήγωσαν και στεναχώρεσαν. Αν μπορούσα, θα ανακαλούσα άμεσα τις δηλώσεις μου αυτές. Η απώλεια ενός παιδιού είναι ο ύψιστος πόνος», έγραψε αρχικά ο συνθέτης.

Σε ένα δεύτερο tweet, ο Γιώργος Θεοφάνους γράφει: «Δυστυχώς, όμως, τα λόγια αυτά ειπώθηκαν και θα ήθελα να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη. Ευτυχώς, είχα την τύχη να γνωρίσω τον Παντελή Παντελίδη όπως δεν τον γνώρισε ο πολύς κόσμος από τα πρώτα του κιόλας βήματα, να αγαπήσω και να ενθαρρύνω το πάθος του για τη ζωή και τη μουσική».

«Από σεβασμό στους οικείους του, επομένως, και προς τιμήν του ιδίου, δεσμεύομαι από πλευράς μου να κλείσει εδώ αυτός ο κύκλος και κάθε αναφορά μου στο εξής να φωτίζει δρόμους αγάπης και γαλήνης. Λένε ότι οι μουσικές νότες είναι καθαρτήριο της ψυχής. Ας αφήσουμε αυτές να μιλήσουν…», καταλήγει.

Η ανάρτηση της μητέρας: «Παντελή μου, παλληκάρι μου πόσα ανέχτηκες;»

Πριν από λίγα λεπτά, η μητέρα του Παντελή Παντελίδη έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με μια φωτογραφία του γιου της.

«Είναι κάποιες στιγμές που τα δάκρυα καίνε, όμως εσύ δεν είσαι εδώ. Παντελή μου, παλληκάρι μου πόσα ανέχτηκες;», γράφει.

Οι δηλώσεις Θεοφάνους και οι αντιδράσεις της οικογένειας

«Μετά είδα την μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου ρε φίλε. Εντάξει να πεθάνουν τα παιδιά μου για να καταλάβω τον πόνο του άλλου» είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Θεοφάνους στην Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφερόμενος στη μητέρα του Παντελή Παντελίδη.

Μια δήλωση που έφερε αντιδράσεις, με την Αθηνά Παντελίδου να του στέλνει εξώδικο. Ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, Απόστολος Λύτρας δήλωσε πως η μητέρα του Παντελή Παντελίδη ζητά από τον Γιώργο Θεοφάνους να ανακαλέσει τις δηλώσεις του αλλιώς θα κινηθεί νομικά και για να το κάνει αυτό έχει χρονικό περιθώριο 5 ημερών.

Κάτι που ο συνθέτης έκανε σήμερα…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.