«Μετά είδα την μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου ρε φίλε. Εντάξει να πεθάνουν τα παιδιά μου για να καταλάβω τον πόνο του άλλου» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Θεοφάνους στην Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφερόμενος στη μητέρα του Παντελή Παντελίδη.

Η φράση αυτή του συνθέτη προκάλεσε την αντίδραση της Αθηνάς Παντελίδη η οποία του έστειλε εξώδικο.

Το πρωί της Τετάρτης, ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στο «Πρωινό» του Ant1 και υπογράμμισε πως η μητέρα του Παντελή Παντελίδη ζητά από τον Γιώργο Θεοφάνους να ανακαλέσει τις δηλώσεις του αλλιώς θα κινηθεί νομικά και για να το κάνει αυτό έχει χρονικό περιθώριο 5 ημερών.

«Αυτό το πράγμα δεν έχει συμβεί ποτέ»

«Αυτό το πράγμα δεν έχει συμβεί ποτέ» είπε ο Απόστολος Λύτρας στον «αέρα» του «Πρωινού» αναφερόμενος σε αυτό που είπε ο Γιώργος Θεοφάνους πως είδε τη μητέρα του Παντελή Παντελίδη να τον καταριέται.

«Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη απ’ όταν το άκουσε στεναχωρήθηκε πολύ. Μιλάμε για μια μητέρα που έχει χάσει το παιδί της και βλέπω και από κάποια σχόλια του κόσμου, ότι αυτήν τη γυναίκα τη χτυπάνε χωρίς να υπάρχει λόγος. Έχει χάσει το παιδί της. Δεν έχει ασχοληθεί με κανέναν. Είναι δυνατόν να ειπωθεί κάτι τέτοιο από τη στιγμή που είναι ψέμα; Μπείτε στη θέση της. Ζητάμε να ανακαλέσει, διότι διαφορετικά θα κινηθούμε νομικά, θα κάνουμε και μήνυση και αγωγή» είπε ο κ. Λύτρας στην συνέχεια.

«Ούτε στην κηδεία του Παντελή Παντελίδη, πληροφορήθηκα πως δεν είχε πάει ο Γιώργος Θεοφάνους. Ας έλεγε ότι “μου το μετέφεραν”. Μια μητέρα πάνω στο μνήμα του παιδιού της θα ασχοληθεί με κάποιον άλλον; Είναι ποτέ δυνατόν; Δίνουμε ένα χρονικό περιθώριο 5 ημερών να ανακαλέσει. Είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και επειδή δεν πιστεύω ότι έχει κάποιο λόγο να πει κάτι που δεν ισχύει, μας κάνει εντύπωση» είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη.