Μετά την πρόσφατη συνέντευξή της, σε ισπανικό περιοδικό, για τη σχέση της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η Ιρίνα Σάικ αναστατώνει εκ νέου τους δικούς της φανατικούς οπαδούς, αφού αποφασίζει να πραγματοποιήσει ένα οξύμωρο σχήμα : παίζει με το χιόνι φορώντας μόνο τα απαραίτητα αξεσουάρ παραλίας.

Η πανέμορφη Ρωσίδα τοπ μόντελ, θέλοντας ενδεχομένως να μας πείσει πως ο χωρισμός με τον Ρονάλντο την αφήνει παγερά αδιάφορη, φόρεσε το μαγιό της και έκανε μια παιχνιδιάρικη βόλτα στα χιόνια καταγράφοντας με την κάμερα το αποτέλεσμα. 

Με ανεβασμένη διάθεση, αποδεικνύει πως ξεπέρασε την άσχημη ψυχολογία που της είχε δημιουργήσει ο Πορτογάλος άσος των γηπέδων, την οποία περιέγραψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ως εξής : «Νομίζω ότι μία γυναίκα αισθάνεται άσχημη, όταν έχει τον λάθος άντρα στο πλευρό της. Εγώ ένιωσα άσχημη και ανασφαλής».

Από το ευχάριστο βίντεο φαίνεται ακόμη πως σίγουρα έχει ξεπεράσει μέχρι και τις απιστίες του Πορτογάλου, οι οποίες όπως είχε αφήσει στην ίδια συνέντευξη να εννοηθεί ήταν εν μέρει υπαίτιες και για τον χωρισμό του ζευγαριού.

Russian + snow = fun weekend❄️❄️

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης irinashayk (@irinashayk) στις