Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχασε 50 κιλά

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια για τα προβλήματα που της προκαλούσαν τα παραπάνω κιλά


LIFESTYLE
14:53
05/11/2014
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχασε 50 κιλά
3
loading

Για το βάρος της, τα 50 κιλά που έχασε και την αλλαγή στην εμφάνισή της μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Έχω ταλαιπωρηθεί πολύ με το βάρος μου, στα 15 μου είχα πολλά παραπάνω από 20 κιλά... Εκεί που ζορίστηκα πολύ ήταν μόλις τελείωσα το Λύκειο και συνειδητοποίησα ότι ήθελα να κάνω κάτι στον χώρο του θεάματος. Δεν είχα πρόβλημα με τις σχέσεις μου, είχα όμως πρόβλημα με τον εαυτό μου».

Και συνέχισε: «Και όταν πήγα στη δραματική σχολή, μου βγήκε... Αποφάσισα ότι δεν θέλω να ξαναδώ έτσι τον εαυτό μου. Και άρχισα τη δουλειά. Η παχυσαρκία, όπως και πολλά άλλα ψυχοσωματικά, είναι ασθένεια, γιατί απλά δεν έχεις το σθένος να αντιμετωπίσεις όσα συμβαίνουν».

Επιπλέον, αποκαλύπτει ότι το βάρος την επηρέαζε και ψυχολογικά, λέγοντας στο People: «Επιθυμούσα να αλλάξω την εικόνα και τη ζωή μου και έθεσα σκληρά θέματα στον εαυτό μου όπως "ή ζεις ή δε ζεις!" Και ήταν μεγάλη αλήθεια αυτό, καθώς πριν την αλλαγή ένιωθα ότι δεν ζω. Με τόσα πολλά περιττά κιλά δεν ζούσα τη ζωή που ήθελα και δεν ήμουν ευτυχισμένη».

Πλέον η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παραδέχεται ότι αγαπά το σώμα της και απλώς προσέχει τη διατροφή της, χωρίς να καταφεύγει σε ακρότητες.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar ΡίζαςΙδιοκαλλιεργητής

  Άτομα που που πετυχαίνουν τέτοια επιτεύγματα, ενώ παράλληλα δεν διακόπτουν τις υπόλοιπες δραστηριότητές τους έχουν κληρονομικά υψηλότερο I.Q από τον μέσο όρο.

  1. avatar faidra

   έχασες κι εσύ κιλά?

   1. avatar ΡίζαςΙδιοκαλλιεργητής

    Φαίδρα σε συγχαίρω, για την εύστοχη επίθεση. Ο εγωισμός πάντα είναι κίνητρο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει